úterý 15. listopadu 2016

Marvel ohlásil Inhumans pro televizi! A současně pro IMAX


ABC a Marvel udělali dohodu s IMAX kiny a plánují malou revoluci. Co z toho plyne?



Poprvé v historii se akční seriál dočká své premiéry v kinech. Marvel oznámil, že v roce 2017 přivede na obrazovky ABC seriál Inhumans, jeho premiéru si ale budou moci užít i diváci IMAX kin.

Jak je to možné? Marvel natočí první dvě epizody Inhumans kompletně na IMAX kamery a spojí je do jednoho filmu. Od září 2017 se pak tento ,,film" bude 14 dní promítat v IMAX kinech po celém světě.

ABC pak seriál začne vysílat s tím, že v prvních dvou epizodách bude navíc nepoužitý materiál, aby měli diváci důvod se podívat i v televizi.

Inhumans jsou pro Marvel v současnosti ,,náhradou" za X-meny. Plánují z nich udělat silnou značku. Seriál by měl prozkoumat dosud neodvyprávěné osudy Black Bolta a jeho rodiny.

Black Bolta a Inhumans vymysleli Stan Lee a Jack Kirby v roce 1965. Black Bolt je vládce rasy zvané Inhumans, geneticky modifikovaných superlidí. Sám Black Bolt má mimořádně silný hlas, kterým dokáže vyvolávat destrukční vlny. Black Bolt proto absolvoval mentální trénink, který mu dal na hlasem maximální kontrolu tak, aby nedošlo k omylu ani ve spánku. Navíc pro jistotu mluví znakovou řečí - nebo přes mluvčího. Jednu dobu se uvažovalo o tom, že by si ho zahrál Vin Diesel, ale vzhledem k tomu, že by mělo jít o seriál, to zřejmě už není pravděpodobné.


4 komentářů:

  1. Tak je to jasné, Marvel se podvolil tlaku ABC a zlomil hůl nad Agenty...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aganti su super... dufam ze ich nezrusia. Ked si pojdu vlastnou cestou mozno to nebude na skodu.

      Vymazat
  2. Akurat som pozeral ratingy .... bude maly zazrak ked dostanu celu seriu a velky zazrak keby dostali piatu seriu.

    OdpovědětVymazat
  3. Inhumans jsou fajn, ale radsi bych to videl na netflixu ci kabelovce :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.