pondělí 24. října 2016

Kosmo: Jak se vám líbilo?

Česká televize začala vysílat svůj nový satirický seriál Kosmo. V pěti dílech budeme sledovat osudy české posádky letící do vesmíru.

Ti, kteří měli to štěstí, už z Kosma mohli vidět tři díly během některé ze speciálních kinoprojekcí, ostatní dostali první šanci včera. Kosmo za vidění určitě stojí a soudě podle prvních tří epizod jde o jeden z nejpodařenějších komediálních seriálů v české televizní tvorbě vůbec. Tomáš Baldýnský do něj vložil všechny své zkušenosti, které nabral u předchozích projektů, přidal ohromnou porci úsilí a nadšení a tak vznikl seriál, který nemá v české tvorbě obdoby a je v něm spousta věcí k rozebírání. K recenzi se snad dopracujeme na gorille.cz už brzy (a bude pochvalná až nadšená), zatím se ale vyjádřete vy. Líbilo se vám Kosmo? Bavili jste se?

Pokud jste neviděli, pusťte si tady.


2 komentářů:

  1. Něco tak primitivně infantilní jsem už dlouho neviděl. Pár dobrých hlášek mezi stovkou trapných pokusů o humor za každou cenu to nevytrhne.

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím myslím, že jejich "čtvrtá hvězda" byla tedy mnohem lepší, možná nejlepší český sit-com vůbec... ale rozhodně tomu dám šanci a kouknu i na další díl.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.