neděle 16. října 2016

Hra o trůny: S kým se Daenerys potká v sedmé řadě?

Natáčení sedmé a zkrácené řady je v plném proudu a na veřejnost pronikají první spoileroidní detaily - nebo detailní spoilery?

Sedmé řady Hry o trůny se dočkáme později, než jsme zvyklí - více o tom jsme psali zde. Odměnou za čekání by nám ale měla být celá řada nových výživných situací, protože jak se Daenerys plaví přes moře, nutně dojde k setkání a nejspíš i střetu postav, které o sobě buď nevěděly a nebo se neměly šanci potkat.

Hra o trůny: Sestřih nepodařených záběrů ze 6. řady a emotivní video o přípravě 7. řady

Fanouškovská stránka Watchers on the Wall, která natáčení důkladně mapuje, teď přišla s odhalením, že Daenerys by se měla v sedmé řadě potkat mimo jiné se dvěma důležitými postavami v lokalitě zvané DragonPit, kde dřív Targaryeni drželi své draky, ale v časech Hry o trůny už jde jen o ruinu stojící nedaleko Králova přístaviště.



Natáčení této scény proběhlo ve Španělsku v pozůstatcích římského města Italica ve městě Santipoca a Daenerys se tam potká s Davosem Seaworthem/Davosem Mořským a Brienne z Tarthu.



Zda si padnou do oka a uzavřou příměří a spojenectví nebo se do sebe Daenerys a Jon Sníh pustí, to je otázka. Hra o trůny nevyhnutelně směřuje k závěru, ale asi bychom byli všichni překvapení, kdyby to byl klasický happy end. Postavy seriálu dělají chyby, touží po moci a každé jejich vítězství jde ruku v ruce se ztrátou nebo obětí.

TOP 5: Nejvíce šokující momenty ze Hry o trůny
Hra o trůny – 15 nejlepších okamžiků populárního fantasy seriálu

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.