pátek 28. října 2016

Deadpool 2: Kdo je favoritem studia na post režiséra?

Hledání režiséra po odchodu Tima Millera jede naplno a zdá se, že minimálně jedno jméno je už reálně ve hře. AKTUALIZOVÁNO

Favoritem studia 20th Century Fox je údajně David Leitch, režisér Johna Wicka. Respektive jeden ze dvou režisérů Johna Wicka, protože ho natočil se svým parťákem Chadem Stahleskim.

Oba jsou od premiéry Johna Wicka na roztrhání. Stahleski natočil Johna Wicka 2 (trailer), který nás čeká už příští rok, Leitch se pustil do thrilleru Coldest City, ve kterém se objeví Charlize Theron a James McAvoy. Oba společně navíc vlastní studio, které připravuje herce a kaskadéry na akční scény a připravuje jejich choreografii.

Jejich jména jsou spojována také s adaptacemi komiksů Bloodshot a Cowboy Ninja Viking, ve kterém by si měl zahrát Chris Pratt (pokud se mu film vleze do diáře, upsal se mu v roce 2014).

Leitch byl také zvažován jako režisér pro X-force. Rozhodně by dokázal Ryana Reynoldse provést akčními scénami, otázkou je, jak silný má smysl pro sebeparodický až anarchistický humor. Co byste na jeho obsazení do pozice režiséra říkali?

AKTUALIZACE: Podle Variety Leitch není jen favoritem studia, ale smlouvu už podepsal.




0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.