středa 7. září 2016

Trailer: Underworld: Krvavé války - Kate Beckinsale znovu v latexu

Kdo by to byl kdysi řekl, že z toho bude jednou pět dílů.


Kate Beckinsale každopádně může být ráda, protože její kariéra slušně řečeno stagnuje a tak se jí další kapitola Underworldu hodí. A navíc jí sluší.

Underworld: Krvavé války by měl do kin dorazit 8. prosince 2016 a nový trailer slibuje vše, co si fanoušci na sérii oblíbili. Je to podobné jako s Resident Evilem, to znamená určeno už jen čistě těm, kdo uvykli na styl celé série a jednou za čas si chtějí dopřát totéž jen v lehce nové podobě. Nic nového pod sluncem, přesto je mi to pořád výrazně sympatičtější než Andersonovy zombie matlanice.

Kromě Kate se vrátí i Theo James jako Selenin spojenec David, v dalších rolích nás čekají Tobias Menzies (Cizinka, Řím) a Lara Pulver (Sherlock) jako vůdce Lycanů a ambiciózní vampýrka, Charles Dance (Game of Thrones) jako moudrý vampýr Thomas, James Faulkner (Hra o trůny), Peter Andersson, Clementine Nicholson, Bradley James a Daisy Head.

Scénář napsal Cory Goodman (Poslední lovec čarodějnic). Režii si vzala na starost Anne Foerster, která má na kontě epizody Cizinky a Myšlenek zločince a jako kameramanka spolupracovala s Rolandem Emmerichem na Dnu poté a Útoku na Bílý dům, podílela se jako specializovaná kameramanka i na natáčení speciálních efektů Dne nezávislosti.

5 komentářů:

  1. Ehm.. po technické stránce to vypadá poněkud zastarale. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám pocit že po technické stránce tato série sázela spíše více na klasické masky, než-li na digitální triky..

      Vymazat
    2. To že nebudou některé prvky měnit je samozřejmostí, pořád jsou ale filmy, kde masky vypadají lépe a triky samozřejmě taky.

      Vymazat
  2. V čase 1:01 je zámek Hluboká?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak natáčelo se u nás, takže je to možný.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.