úterý 6. září 2016

Ostrov: Jak se vám líbila první epizoda slovenské verze Survivora?

Slovenský Ostrov odstartoval a nabídl spoustu možností jak srovnávat s americkým Survivorem a českým Trosečníkem. Na gorilla.cz vždy chodili ti největší fanoušci Survivora, takže teď začíná vaše kmenová rada. Uspěl u vás slovenský Ostrov? Co se podařilo a co ne?


Už od začátku bylo patrné, že Markíza to hodlá s Ostrovem odpálit a nenechat diváky vydechnout. Místy to byla snaha dokonce možná až příliš očividná. Jak se podařilo tempo udržet a očekávání naplnit? Jak podle vás funguje moderátor? Jak soutěže? Co hudba? A podařil se casting? Našli jste si svého favorita? Dejte vědět v diskusi.

3 komentářů:

  1. Průběžně jsem psal ke konkurenci (to se tu snad smí takhle napsat), takže stručně.
    Klady: Pěkná příroda, slušná kamera, dobrý casting. Začínají se projevovat antipatie a hlavně Rišo aka Brouk Pytlík bude jistě vděčným objektem kamer. A docela se mi líbila i ta soutěž ve vyhrabávání věcí z písku, ač si myslím, že časový limit měl být počítán na obrazovce druhým způsobem.

    Zápory: První dvě "vyhození", moderátorova neznalost, že tam jsou sestry, zbytečné používání přezdívek (Španiel, Annie). Trochu se Mitaš hledal celkově, snad to jsou jen porodní bolesti. Též bych vytknul spoileroidní upoutávku (kdo viděl, tak ví, který tým bude vyhazovat) a i to, že nedošlo ani k soutěži o imunitu, natož ke kmenové radě (ale dejme tomu, že zrovna tohle je věcí vkusu, zas tak překvapivé to nebylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Rišo je ,,castingový darček", ten by tu show utáhl i sám:-D Jinak za mě Mitaš zvládl moderátorskou roli dobře, zaznamenal jsem jen jedno zaváhání, kdy říkal, že Ostrov je jen pro ty nejsilnější ,,a ty jsi dokázala, že to nejsi. Odevzdej šátek" (tak nějak). To už bylo moc osobní, moc hodnotící a bez neutrálního odstupu, stačilo by říct ,,Ostrov je jen pro nejsilnější odevzdej šátek." Ale to je drobnost, pokud tohle nebude dělat ve větší míře při hodnocení soutěží a hlavně na kmenové radě, tak klobouk dolů, protože je to těžké moderování a zatím zvládá výrazně lépe, než jsem čekal. Tím spíš, že to je herec a ti málokdy bývají dobří civilní moderátoři.

      Vymazat
  2. Bylo to lepší než jsem čekal. Hudba a střih zatím nic moc, soutěžící a moderátor zatím takoví nijací, ale uvidíme v dalších dílech. Nejvíc prostoru dostaly exoti, kteří nemají šanci vyhrát. Vypadá to dost průměrně, v rámci CZ SK velký úspěch. škoda že nebyla kmenová rada, takhle by se z toho mohla stát nestavovaná kaše jak je u nás zvykem.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.