pondělí 25. července 2016

Prison Break trailer: Comic-Con 2016 přinesl novou upoutávku


Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper a producenti Vaun Wilmott a Michael Horowitz v San Diegu na Comic-Conu představili nový trailer k návratu oblíbeného seriálu.

Prison Break patřil v letech 2005-2009 k celosvětově nejoblíbenějším seriálům a v roce 2017 se vrátí s novou sérií. V té se ukáže, že Michael je zřejmě naživu a tak se jeho bratr Lincoln (Dominic Purcell) společně s Michaelovou ženou Sarah rozhodnou naplánovat zatím největší útěk v dějinách tohoto seriálu.

Natáčelo se převážně v Maroku a jak bude vypadat výsledek, to můžete ochutnat právě teď. Trošku Prison Break, trošku atmosféra nejlepších epizod Homelandu, snad to bude fungovat. První trailer jsme přinesli už před časem, teď tedy druhý, už výživnější.


Související:

Téma: 5 seriálů, které jsme milovali a brzy se vrátí

5 komentářů:

  1. Prison Break je srdcová záležitost, ale s trailerem mám stejný problém jako už s první ukázkou. To opravdu na konci ukázky vidíme prakticky závěr série? To znamená, že v podstatě víme, přes jakou šablonu bude celý děj probíhat? Michael žije, dostaneme jej ven, svoláme starou partou, nastanou trable, nakonec to vyjde? Pevně doufám, že se nakonec výsledek ukáže jiný. Třeba takový, že trailer láká jen na první epizody a zbývající děj se bude odvíjet úplně jinak, třeba i bez vězení... ale asi jsem moc naivní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pochybuji o tom, že konec traileru znamená konec série...To si myslím, že je zcela vyloučené, to by do traileru nikdy nedaly. Podle mě půlka řady bude o útěku a pak venku o přežití druhá půlka série...Kromě Maroka natáčeli i v nějakém městě, páč sem to sledoval, jak točí (většinou přes instagram, kde herci dávali info a fotky s kolegy). A nakonec musím říct, že právě skrz tyto věci sem se dozvěděl asi dost pro mě nepříjemnou věc s jedním herců série, pokud sem to správně pochopil...ale nechci spoilerovat...a navíc to třeba tak nebude...nechme se překvapit

      Vymazat
    2. Snad nejsou tak blby, aby ukazali celou serii. Doufam, ze o vezeni bude jedna dve epizody a zbytek se budou snazit dostat z mesta/statu.

      Vymazat
  2. Mimo vězení to není ono..

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.