pondělí 20. června 2016

Zemřel Anton Yelchin, bylo mu 27 let

Hvězda Star Treku, jeden ze členů nové posádky Enterprise, už není mezi námi. Může za to smrt jako vystřižená z Nezvratného osudu.

Anton Yelchin, herec, který se proslavil svojí rolí Čechova (Chekova) v rebootovaném Star Treku, zemřel včera při bizarní nehodě na svém vlastním pozemku. Zajelo ho vlastní auto, které ho přirazilo k cihlovému sloupu se schránkou na dopisy. Auto mělo podle dosud známých informací zařazený neutrál.

Yelchinovi bylo teprve 27 let a už brzy ho uvidíme ve Star Trek Beyond/Do neznáma. Kromě Star Treku si mladý talentovaný herec ale stihl zahrát ještě v celé hromadě seriálů a filmů. Srdce v Atlantidě, Alpha Dog, Terminator Salvation, Pan Bobr nebo z poslední doby vydařený hororový thriller Green Room (v němž se sešel s jiným členem jiného Star Treku Patrickem Stewartem) - to je opravdu jen velmi zjednodušený výčet z tvorby velmi aktivního Yelchina.

Po mnoha smutných úmrtích, která už jsme od začátku tohoto roku museli rozdýchat, nás tak opustil další talent. Nahoře se letos musí konat šíleně dobrá party. RIP Anton Yelchin.

Související:

Téma: Nejdelší filmové série - Filmy, které se dočkaly hromady pokračování, prequelů, spin-offů a nových verzí

2 komentářů:

  1. Charlie Bartlett. Hrozna srdcovka. Musim si to pustit znova. :'(

    OdpovědětVymazat
  2. Obrovská škoda takového talentu :-) Nechť je mu země lehká :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.