čtvrtek 30. června 2016

Trailer: Sully - Tom Hanks jako statečný pilot ve filmu Clinta Eastwooda podle skutečné události

Zní to jako recept na zaručený úspěch. Podívejte se na první upoutávku.

Tom Hanks ve filmu legendárního Clinta Eastwooda a ještě navíc v příběhu podle skutečné události? Tohle by podle všech papírových předpokladů mělo fungovat.

Snímek Sully je pojmenován podle hlavního hrdiny, pilota Chelseyho Sullenbergera, přezdívaného Sully, který 15. ledna 2009 nouzově přistál s letadlem Airbus A320 společnosti US Airways na řece Hudson nedaleko New Yorku poté, co krátce po vzlétnutí byly do motorů letadla nasáty husy z kolem prolétajícího hejna, a zachránil tak všech 155 pasažérů na palubě. Události se přezdívá ,,Zázrak na Hudsonu".



Hanks i Eastwood udělali v posledních letech velmi dobrou zkušenost s filmy podle skutečných událostí - Kapitán Phillips, Most špiónů i Americký sniper  fungovali a spojení těchto dvou by mělo filmu zaručit pozornost kritiků i diváků. Sullyho příběh je navíc kontroverzní, protože krátce poté, co z něj média udělal hrdinu, na něj kvůli probíhajícímu vyšetřování začala hledat i špínu. Sully pak rok poté odešel do důchodu.

Hanks strávil se Sullym hodně času, aby se do něj dokázal převtělit a znovu tak potvrdil, že je specialistou na obyčejné hrdiny.

Ve filmu si zahraje i Aaron Eckhart jako Sullyho co-pilot a Laura Linney jako Sullyho žena.

Scénář napsal Todd Komarnicki a jedním z producentů snímku je kromě Eastwooda i Frank Marshall.





2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.