středa 29. června 2016

Spider-Man: Homecoming - nové fotky z placu, Spidey nosí batůžek

Natáčení Spider-man: Homecoming už běží zhruba týden, tak se pojďme podívat, jak se Tomu Hollandovi daří.

S prvními fotkami z natáčení přišel server JustJared.com, ale není na nich nic zajímavého (přesvědčit se můžete zde). To fotky serveru Looper.com jsou mnohem zajímavější.

V ten den se v Atlantě točily dvě scény - jedna, kdy jedou děti v autobusu na výlet do Washingtonu, a druhá, v níž Spider-man běží vedle náklaďáku s betonovou rourou a následně na něj vyskočí.
Natáčelo se v Atlantě, scéna bude dodělávaná v počítačích a Tom Holland si v ní zahrál osobně, bez použití doubla. Všimněte si také epesního batůžku, který naznačuje, že Spidey nejspíš běží rovnou ze školy.

Všechny fotky najdete na looper.com.

Ve filmu si zahraje celá plejáda herců. Momentálně známá sestava je  Tom Holland jako Peter Parker, Marisa Tomei jako tetička May, Robert Downey Jr. jako Tony Stark, Michael Keaton jako hlavní záporák (Vulture?), Logan Marshall-Green jako druhý záporák, Kenneth Choi jako ředitel školy a Zendaya jako postava jménem Michelle. Ve filmu se objeví i Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Laura Harrier a Tony Revolori, koho přesně hrají ale není známo.









2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.