středa 22. června 2016

Power Rangers film: Bryan Cranston v jedné z hlavních rolí, oficiální plakát filmu a profilové fotky Strážců

Natáčení Power Rangers filmu je v plném proudu a za dveřmi nás čekají i další díly. Podívejte se na fotky, jak to bude vypadat.

Perníkový táta Bryan Cranston ve filmové verzi kultovního seriálu, k jehož sledování nepotřebujete větší část mozku a stačí vám pouze rozeznávat barvičky? Ano je to tak.

Za mých mladých let byli Power Rangers taková televizní blbinka, ze které jsme si dělali hlavně srandu. Všichni věděli, o co tam jde a že je to fenomén, ale nikdo to opravdu intenzivně nesledoval. Možná, že mladší ročníky to měly jinak, ale takhle jsme brali Power Rangers tehdy a beru je tak i dnes. Želvy Ninja jsou proti nim Shakespeare.



Značka je to ovšem ve světě mimořádně silná a tak není divu, že Lionsgate na ně hodně sází a pokud uspěje první film, dočkáme se hned několika dalších dílů. Natáčí se právě teď ve Vancouveru, režie se ujal Dean Israelite (neúspěšný film Project Almanac), scénář napsali John Gatins (Ocelová pěst a Kong: Skull Island), Burk Sharpless a Matt Sazama (Dracula Untold), Zack Stentz a Ashley Miller (X-Men: First Class, Thor) a Max Landis (Chronicle) a rozpočet by měl být 35 milionů - takže to bude zcela jistě mistrovské dílo.



Příběh je přitom jednoduchý - pětice teenagerů zjistí, že jsou jediní, kdo mohou zachránit své městečko (a celou Zemi) před zkázou a tak musí spojit síly a vytvořit Power Rangers. Hlavní záporačkou ve filmu bude Rita Repulsa, mentora a spojence Power Rangers Zordona si přitom zahraje podle nejnovějších informací právě Bryan Cranston.

Jako samotní Power Rangers se objeví Dacre Montgomery (A Few Less Men) jako Jason Červený Strážce, RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl) jako Billy Modrý Strážce, Naomi Scott (The 33) jako Kimberly Růžový Strážce, Becky G (Empire) jako Trini Žlutý Strážce a Ludi Lin (Monster Hunt) jako Zack Černý Strážce. Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games franchise) se ve filmu objeví jako Rita Repulsa.

Do kin by měl film dorazit  24. března 2017.












3 komentářů:

  1. cernoch hraje modryho rangera a asiat cernyho rangera? WTF? ne dekuji

    OdpovědětVymazat
  2. To já jsem na filmovou verzi celkem zvědavý. A Bryan Cranston jako velká hlava Zordon, co víc si přát. (Jo a seriál sem v dětství žral.)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.