čtvrtek 23. června 2016

Krotitelé duchů: Katastrofa dokonána? Tohle je nová titulní píseň!

Z dílny Fall Out Boy a Missy Elliot.

Je to samozřejmě věc osobního vkusu - a ten mám zjevně jiný než lidé v SONY pictures. Nová titulní píseň k novým Krotitelům je moderní cover, ale to je tak všechno, co bych k tomu řekl. A zajímalo by mě, co na to lidé kolem 20 let. Na youtube jsou i pozitivní reakce, i když zřejmě hlavně ze strany fanoušků Fall Out Boy. Za sebe se ale obávám, že tohle znovu-nastartování úspěšné série dopadne přesně naopak než třeba Star Wars. Ale pořád ještě jsem optimista a doufám, že z kina budu nakonec odcházet mile překvapený.



11 komentářů:

  1. Simvás, jak se slušně řekne "sračka"?

    OdpovědětVymazat
  2. Das ist grosses SHIT. To by myslím jako zhodnocení stačilo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale nie je to až také zle až na ten RAP... ak by to bolo ešte viac do rocku tak je to super takto je to tak 40% v pohode a 60% naprd a to moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow. A to jsem si rikal, ze horsi uz to po tech trailerech byt nemuze. Vsechno na tomhle filmu je uplne spatne. Kez by radsi nechali Ghostbustery u ledu, takovahle kultivni klasika si tohle przneni nezaslouzi. Jdu si pustit originalni verzi od Parkera, musim si po tom zvraceni zlepsit naladu.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě to nepřijde tak zlé, na to, že jde o 3. díl. Simvás! Si všichni uvědomte, že původní písničku opravdu, ale opravdu, nejde překonat! A každá další bude jen odvar. Já bych klidně tu původní zrecykloval, protože nejde vymyslet další stejně tak dobrou! A když je něco dokonalé, prostě to nejde měnit, aniž by to zůstalo dokonalé! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My si to právě uvědomujeme, ale v SONY to nikomu nedošlo:-D Já bych ji taky víceméně zrecykloval, prohnal možná nějakou novou produkcí, ale víceméně nechal - imho by to fungovalo lépe.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.