středa 18. května 2016

Trailer: Krotitelé duchů - Ghostbusters vás osliznou!

Sony Pictures dělají, co umí, aby zabránili katastrofě a přitáhli diváky do kin.

Po minulém traileru muselo být v SONY pořádné čoro moro, takže nový trailer je objektivně lepší. Fanoušci ale ani tak nejsou spokojení a pro změnu prskají, že trailer odhaluje příliš mnoho ze zápletek filmu. Navíc je za tím cítit až křečovitá urputnost nás, diváky, nalákat do kina. Osobně si myslím, že ve finále to bude jedno podobně jako v případě Batman vs Superman. Diváci jsou ochotni přijít, protože tohle je silná značka. Někteří přijdou tak jako tak a zbytek přijde, pokud uslyší od té první skupiny dobré zprávy. Takže jediné, co SONY musí opravdu udělat, je mít v kinech dobrý film. Na úrovni původních Krotitelů, nikoliv maskovaný třetí díl Scooby-Doo (nic proti).



2 komentářů:

  1. No vypada to pravda lip nez prvni trailer, ale furt teda nic moc. Hodne mi tam vadi vsechen ten CGI bordel. S tim scooby-doo je to naprosto presny, rikal jsem si, co mi ty svitivi cgi duchove pripominaji a to je SD2 jak vysitej :) K te zaplatce, pochopil jsem to z traileru spravne, ze Hemswortha posedne nejakej zaporackej duch? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ktorý odchovanec VHS klasik by sa na toto išiel pozrieť do kina ? Premiéra na nosičoch domáceho kina bude absolútne postačujúca. Hádam zarobia aspoň na tie disky.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.