pondělí 30. května 2016

Dwayne Johnson je Doc Savage!

Vlastně teprve bude. Ale je to hotová věc.

Dwayne Johnson je znovu největší pracant v místnosti. Zatímco onehdy ještě postoval svoji fotku z natáčení Rychle a zběsile 8, dnes se vytasil se skupinovým fotem, aby potvrdil, že zvěsti nelhaly. Rcok si zahraje legendárního Doca Savage, o kterém se už dlouho mluví jako o srdcovce Shane Blacka. A právě ten skutečně napsal scénář a bude film režírovat.

Johnson ve svém oficiálním prohlášení neopomněl zdůraznit, že Doc Savage alias Bronzový muž byl předobrazem Muže z oceli - Supermana. Mají spolu celou řadu styčných bodů - mimo jiné  jméno Clark a pevnost v zemi věčného ledu a sněhu. Doc Savage byl svým otcem a týmem vědců vychován v dokonalého člověka, supersilného a superinteligentního - ovšem trošku zvláštního a samorostlého. A právě tuto stránku, kterou si Superman za inspiraci nevzal, by chtěli Johnson s Blackem přivést k životu a akcentovat. Jak píše Dwayne Johnson: HE'S A F*CKING HILARIOUS WEIRDO!

Doc Savage: Vše co potřebujete vědět o Bronzovém muži

Je jasné, že přesně tohle je materiál jako stvořený pro Shanea Blacka. A Dwayne Johnson se svým smyslem pro humor by se jako Doc Savage mohl pekelně vyřádit. Samozřejmě hrozí, že to celé skončí jako maglajz tak ujetý a originální, že to pro většinu lidí nebude fungovat (jako třeba Blackův scénář Posledního akčního hrdiny), v tuhle chvíli si ale můžeme dovolit být optimisti a nezřízeně se těšit.

V roce 2014 Black uvažoval o tom, že Doca Savage by si zahrál Chris Hemsworth, ale už počátkem letošního roku přiznal, že se rozhodl, že jeho Docem je Johnson a že doufá, že najdou společnou řeč.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.