úterý 22. března 2016

Warcraft: Další úderný spot s novými záběry, magie versus meče

Říkal někdo víc blesků a magie? A tvrdší hudbu? Máte to mít!

Rozjezd je jiný, dostáváme nové postavy a pak se vše vrací do starých známých kolejí, kdy máte pocit, že se vám  o skoku na gryfa bude i zdát, protože opakování je sice matka moudrosti, ale také otupělosti.

Warcraft: Nadupaná fantasy minuta, v Azerothu se to řeže hlava nehlava!

Osobně se na Warcraft docela těším, byť mě samozřejmě opět vytáčí počítačem dělaná pozadí, která působí asi stejně autenticky jak zadní projekce z 30. let 20. století. Procházel jsem si ale starší diskuse tady na gorille a zarazilo mě, že po původním nadšení je u trailerů čím dál víc hejtů - zřejmě to tedy Warcraft paradoxně nejtěžší bude mít u těch, kterých je nejvíc a měli by tvořit jádro návštěvníků kin - fanoušků hry. Těm často chybí temnější podání. A svým způsobem se jim nedivím - tohle zatím hodně působí jako fantasy pohádka, na kterou budu moct vzít svého osmiletého syna, pro kterého je Pán prstenů ještě pořád příliš těžká kláda.



2 komentářů:

  1. Všiml jsem si toho až teď, ale humani vůbec nejsou warcraftovský. Místo nabouchaných týpků s velkejma ramenama jsou oproti orkům hubený jak tyčinky. Doufám, že v tom samotným filmu ten kontrast nebude tak hrozně vidět, ale už teď se začínám obávat.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.