středa 9. března 2016

Krotitelé duchů: Mezinárodní trailer nabízí víc Chrise Hemsworha

Ne, že by to pomohlo.


Pokud vás nepřesvědčila minulá upoutávka, nepřesvědčí vás ani tahle a nejspíš ani žádná jiná. Marketingově je tenhle film mistrovsky prokaučovaná příležitost, ale znáte to...kde nic není, ani marketingový mág s tím nic neudělá. Nicméně stejně nejspíš spousta lidí do kina přijde (včetně mě, mé přítelkyně a dvou dětí aneb typický vzorek), protože Ghostbusters jsou silná značka pro dvě ale spíš tři generace diváků. A právě v setmělých sálech se bude finálně rozhodovat o tom, jestli je tohle fail nebo ne. Zatím za sebe říkám, že je to ještě větší průšvih, než jsme čekali. Ty hlášky prostě vůbec nejsou vtipné, děcka. A když nemají dát co střihači do traileru, jak asi bude kvalitní ten zbytek filmu?



Hvězdy našeho mládí: Krotitelé duchů - Co dělají a jak vypadají herci ze zábavné komedie, která měla přemiéru před 30 lety

TOP 5: Nejlepší filmy Harolda Ramise

Krotitelé duchů 3: Krotitelky na plakátech

3 komentářů:

  1. Prvym trailerom to beztak posrali, snazit sa ozivit filmovu legendu takehoto kalibru, je ako vsadit konto v banke na jedno cislo v rulete ;)

    OdpovědětVymazat
  2. očekávání mi přijde trochec silnější, než po prvním traileru na nového terminátora :)

    OdpovědětVymazat
  3. To bude ale pruser. Kdyz se konecne oznamilo, ze dalsi Ghostbusters vzniknou, byl jsem nadseny....do chvile, nez jsem zjistil o co ze vlastne pujde. Ale nebyl jsem k tomu tak skepticky jako vsichni, rikal jsem si, ze i tak z toho muze vzniknout dobry film (ktery samozrejme stezi dosahne kvality a kultovnosti puvodnich G). Kdyz jsem videl trailer (ten prvni, ikdyz az na par scen mi prijde stejny jako tento), tak jsem vazne nemohl uverit tomu, ze do toho sli a ze to vypada tak.....hrozne. Uprimne me ten trailer tak odradim, ze se nejen vyvaruji navsteve kina, ale pravdepodobne i samotnemu filmu......navěky :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.