středa 9. března 2016

Captain America: Občanská válka - dva minitrailery připomínající, kdo bude proti komu

Máte jasno v tom, kdo s kým peče bábovky? A na které straně byste stáli Vy?


Ve filmu nás kromě Chrise Evanse a Roberta Downeyho čekají: Scarlett Johansson jako Natasha Romanoff/Black Widow, Anthony Mackie jako Sam Wilson/Falcon, Paul Bettany jako The Vision, Jeremy Renner jako Clint Barton/Hawkeye, Don Cheadle jako Jim Rhodes/War Machine, Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff/Scarlet Witch, Sebastian Stan jako Bucky Barnes/Winter Soldier, Chadwick Boseman jako  T’Challa/Black Panther, Emily VanCamp jako Sharon Carter/Agent 13, Daniel Brühl jako Baron Helmut Zemo, Frank Grillo jako Brock Rumlow/Crossbones, William Hurt jako General Thaddeus “Thunderbolt” Ross a Paul Rudd jako Scott Lang/Ant-Man. A samozřejmě také poprvé Tom Holland jako Spider-man.

A zítra dorazí plnohodnotný trailer!

První trailer: Captain America: Civil War - Cap versus Iron Man v ukázce i na plakátech

Analýza traileru: Captain America: Civil War - co všechno skrývá trailer? Crossbones, Martin Freeman a velká bitka v Lipsku na letišti




A v kterém týmu jste vy?

7 komentářů:

  1. a spidey furt nikde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snad to bude prekvapko, ne jako doomsday v BvS ;)

      Vymazat
    2. Tady je
      https://www.youtube.com/watch?v=HKMoAoN4LCo

      Vymazat
  2. Team Iron Man all the way.

    OdpovědětVymazat
  3. Team Cap,.. moc jsem ho nemusel (po prvním díle, po pár animáčích), ale naštěstí se vyhnuli kapitánovi 100%patriotovi. A WS je podle mě beztak nejlepší marvelovka! A Vision stejně u IM nezůstane..teda doufám (to jako nemá bejt spoiler nevím jak to bude)..

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoznačne Team Cap, aj v komixoch sa mi veľmi páči síce aj Iron Man a spol, ale cap je proste cap. Okrem toho, že aj film WS je vážne bomba.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.