úterý 15. března 2016

Je to oficiální! Indiana Jones se vrátí, Disney oznámili datum premiéry!

Držte si klobouky! Tomuhle říkáme breaking news!

O návratu Indiany Jonese se sice šuškalo, ale zdálo se, že námět (natož scénář) zdaleka není v takové fázi, aby se dalo mluvit o reálném datu premiéry. Potom Steven Spielberg umlčel všechny dohady o tom, že by snad mohl Harrisona Forda nahradit někdo jiný. A teď najednou tu máme oficiální prohlášení, že Indy se vrátí a víme už přesně kdy - premiéra nás čeká 19. července 2019.

Související:

13x hadi ve filmu
15 nejlepších filmových scén, které nebyly ve scénáři

,,Indiana Jones je jeden z největších hrdinů v historii kinematografie a už se nemůže dočkat, až ho v roce 2019 vrátíme na plátna," zní v tiskovém prohlášení. ,,Je vzácnost mít tak dokonalou kombinaci   režiséra, producenta, herce a role a těšíme se na to, že se na tohle dobrodružství vydáme se Stevenem a Harrisonem."

My taky. Obzvlášť pokud se to obejde bez létání v lednici.

Téma: Indiana Jones - Který film vydělal nejvíce, který byl nejdražší a jaký díl je nejlépe hodnocený?
TOP 5: Nejvýdělečnější filmy Stevena Spielberga

4 komentářů:

  1. Ta lednice mi nevadila, přišlo mi to víc Indiana Jones než většina ostatních scén ve 4.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou lednicí to byl jen rýpanec, čtverka měla důležitější problémy, mně tam hlavně chybělo víc té jonesovské archeologie, takže doufám, že se k tomu vrátí - a že se vykašlou na přemíru CGI v kombinaci s infantilními scénami jako Shia-monkey

      Vymazat
  2. lednice je na celém filmu ještě fajn. Pořád jsem nepochopil, proč někdo hledá skleněnou lebku , když ji najde hledá komu a kam patří. Když najdou místo kde, čekají na ně indiání, jakoby neměli nic jiného na prácí než čekat x desítek let na nějakého nadčlověka, který najde lebku a ještě ji poveze nasadit mrtvole na hlavu. A po té když nasadí mrtvole mrtvou hlavu na krk, mrtvola ožije, zabije svého "nálezce" a odletí do nikam. A to tam sedí a čekají a čekají a čekají až někdo dojde ????

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.