úterý 15. března 2016

Trailer: Sausage Party - Run for your fucking lives! Takový animák tu ještě nebyl a stojí za ním Seth Rogen

Seth Rogen a Evan Goldberg musí hulit ten nejkvalitnější matroš v LA. A musí ho hulit hodně, jinak si to nejde vysvětlit.

Napřed napsali skvělou komedii Superbad. Pak ujetý a solidní, ale nevyvážený Pineapple Express aneb Travička zelená (který ale  spousta lidí má téměř za kultovní). Následovalo This Is The End, které Goldberg už i režíroval a The Interview. Žádný z těch filmů není ve finále tak podařený a vtipný jako jeho námět, ale to nic nemění na tom, že Rogen s Goldbergem mají koule, posouvají hranice a navíc jim to někdo schvaluje. Člověk (odkojený South Parkem a spol.) jim prostě musí fandit a doufat, že jednou se bude u jejich filmu smát tolik jako oni, když ho vymýšleli.

RECENZE: Interview - Stojí komedie, kvůli které hrozily americkým kinům teroristické útoky, za zhlédnutí?

Jejich animák Sausage Party (ne, nic o gayích) je eRkovou existenciální odpovědí na filmy od Pixaru v čele s Příběhem hraček. A nemá smysl psát víc, protože tuhle apokalypsu musíte vidět, to se nedá popsat.

Sausage Party pro Rogena s Goldbergem, kteří jsou i v rolích producentů, natočili Conrad Vernon (má za sebou Shreka 2, Monstra vs. Vetřelci a Madagaskar 3) a Greg Tiernan, který pozor - až doteď režíroval (skvěle udělané) filmy o lokomotivě Tomášovi. Natočil jich fakt hodně a nejspíš už toho měl plné zuby, takže šel z extrému do extrému:-)


Trailer: Preacher - seriál podle kultovního komiksu se představuje 

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.