úterý 15. března 2016

Han Solo: Kandidátů už je pouze pět, tohle jsou oni! Koho byste vybrali Vy?

Před koncem roku jich byla hromada. V lednu jich už bylo jen osm. A teď už jich je pouze pět. Je to ale nečekaný seznam. Některá slibná jména vypadla, některá méně slibná zůstala a co je nejvíc překvapivé - přibyla nová jména. Tak jdeme na to.


Související:
Téma: Fanoušci vs fanoušci - Marvel vs DC, Star Trek vs Star Wars nebo Tým Jacob vs Tým Edward
Star Wars: Co jste možná nevěděli o Hvězdných válkách (epizody IV - VII)
Rogue One: Co vyzradil Mads Mikkelsen o své roli ve spin-offu ke Star Wars?

Z hromady kandidátů, které jsme vám představili před koncem roku 2015 i s fotkami, vybrali údajně tvůrci Star Wars sólovky o Hanu Solovi v lednu osmičku finalistů. Byli v ní  Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen nebo Blake Jenner. Scott Eastwood, Emory Cohen a Blake Jenner přitom byli novými jmény, na prvním seznamu nebyli.

Teď jsme ale podle serveru Hollywood Reporter na pěti jménech a vypadá to zase dost jinak:

Z původní pětice zůstali jen dva. Prvním z nich je Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction), ze kterého bych tedy moc nadšený nebyl.


Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction, 23)


K němu přibyli Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) a do hry přibyl i Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service), jehož jméno už před tím několikrát padlo.

Taron Egerton 26 let
Alden Ehrenreich 26 let


Podle Variety jsou pak zbývajícími dvěma Blake Jenner (Everybody Wants Some), který se na seznamu jako druhý udržel z minula, a Jack O’Connell (Unbroken).

Blake Jenner 23 let

Jack O’Connell 25 let

Je zjevné, že původní plán obsadit někoho mladšího vzal docela za své. Nikdo tu není pod 20 let. A vypadl Ansel Elgort, můj favorit. Největší šance měřeno věkem by měli mít teoreticky Jack Reynor a Blake Jenner - což jsou také jediní dva z původního seznamu a zdá se, že zbývající tři jsou proti nim v rámci ladění castingu stavěni jen jako protiváha, zda se přece jen ještě nenajde někdo lepší.

Tahle starší, mužnější varianta Hana Sola je mi každopádně sympatičtější a i když Reynor mi z kandidátů přijde nejslabší /z Transformers 4 si ho skoro nepamatuji, jak byl matný/ - ani o jednom z pětice herců bych momentálně neřekl, že jde o naprostý průšvih. A Reynor v sobě musí něco mít, co zatím neukázal - jinak by castingové prorubání jmen nepřežil. Mým favoritem je ovšem Blake Jenner, který působí, že má větší smysl pro nadsázku. A pak samozřejmě Egerton.

Koho byste chtěli vy a co na seznam říkáte?

6 komentářů:

  1. ...no jo, ale když Haroš je jen jeden ..

    OdpovědětVymazat
  2. To byl jeden čas i Obi-wan, bohužel nemládneme :-/ Nicméně z uvedených jmen znám Reynora z T4 a cokoliv má spojení s T mám tendenci odsuzovat, ale jak píše Lukáš Franta, eso v rukávu mít musí, jinak by tu nebyl. A potom můj favorit Egerton, který si mě v Kingsmanovi maximálně podmanil. Z těch ostatních můžu soudit jen podle vzhledu, a nejvíc mi tam z nich sedí Jenner, takže tak. Doufám, že sólovky nebudou pouze filmy navíc, ale že se něco z nich - událost, postava, objev - promítne i do trilogie. Třeba taková Maz Kanata, Supreme Leader Snoke, apod.

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, taky jsem doufal, ze klapne ten elgort :( Ten vyber je fakt horsi a horsi. Reynor nemastnej neslanej. ehrenreich (wtf? kdo to je) mi prijde uplne mimo misu. egerton mi prijde z tehle petice nejlepsi, plus kvality by na to dle Kingsmanu mel. Blake Jenner - jen toho prosim ne. Tenhle clovek me irituje od prvni minutu, co jsem ho videl v Glee. Oconnela taky neznam, ale typove se mi na to taky nehodi. No jsem dost zvedav jak to dopadne a budu furt doufat ze se tam nejak nazpatek probojuje Elgort :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle joblo.com jsou ve hře i Miles Teller a Dave Franco (namísto Jennera a O´Connela), ale věřím víc Variety.

      Vymazat
  4. Musí to být Taron Egerton. V Kingsmanovi ukázal, že na floutkovského Sola má všechny potřebné kvality. Snad to klapne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.