sobota 12. března 2016

Captain America: Civil War trailer memes - všechna meme, která jsme našli na internetu

Trailer ke Captain America: Civil War alias Občanská válka rozjel hotovou záplavu vtipných meme, která reagují hlavně na Spider-mana - ale nejen na něho. Tady je výběr toho nejlepšího, který budeme průběžně doplňovat. Thore nebreč.

Související: Spider-Man se představuje: 7 faktů, které víme o nové verzi





















7 komentářů:

  1. Sedm z patnácti článků na ůvodní stránce jen o Marvelu. Škoda, že tam byl nacpaný ten o Smrtonosné pasti. Byl by to rekord. To už je posedlost. Žádný jiný film nikdy nedostal tolik pozornosti.

    Proč? Můžete se přetrhnout když Disney vypustí sebemenší prd o Marvelu. Jeden obrázek = jeden článek.
    BvS mělo několik nových scén a obrázků za posledních 14 dní, dokonce vtipnou "vystřiženou" scénku u Kimmela a tady nic, kdyby alespoň nějaký souhrn, nope. JK Simmons nový Gordon. Obsadit ho Marvel, máme tu článek typu nejlepší role JK Simmonse.

    Novinky o Beetlejuice - nic.

    Už to vidím příští sobotu: Daredevil Season 2 11/10 masterpiece. Neděle: Daredevil Season 2 trhá rekordy Netflixu.
    Pondělí: Daredevil Season 2: proč je to ten nejlepší seriál roku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to samozřejmě nesmysl:-D Článek o tom, že J. K Simmons je nový Gordon vyšel. Obecně novým fotkám a plakátům se věnujeme jen výjimečně, taktéž tv spotům a je jedno o jakou značku, film atd jde. Konec týdne pro sebe zkrátka urval Marvel, komunita tím žije, tak o tom tři dny píšeme (od čtvrtka). Za týden budeme zase všichni žít něčím jiným a za dva týdny se bude řešit jen Batman vs. Superman - stejně jako se před měsíc v jednom kuse řešil Deadpool. Chce to klid a neřešit zbytečnosti:-D

      Vymazat
    2. Samozřejmě, že článek vyšel. Myšleno ale bylo, že kdyby to byl Marvel, tak u jednoho článku nezůstane.

      A komunita tím žije, žila taky posledním trailerem na BvS a tolik článků tu nebylo. Fanouškovské blbosti byly taky, třeba ty combo counter, ale tady nic.

      Je samozřejmě pravda, že u DC článků se moc komentářů neobjevuje, tím Marvel vítězí, čtenost mají asi vyšší, to netuším. A podle toho se zdá ty články píšete.

      Vymazat
    3. Zájem čtenářů má na to samozřejmě vliv, ale největší vliv má na to, jestli mám čas a náladu psát a jak moc to zaujalo mě, protože gorilla už je v podstatě osobní blog. BvS prostě svoji kampaň zlehka podělali, není taková zábava o tom psát, nicméně se tomu věnujeme a věnovat budeme, protože mně je fakt v mých 41 letech jedno jestli je to Marvel nebo DC:-D

      Vymazat
    4. Je mi to celkem jedno, v poslední době článků ubylo. Třeba žebříčků, hlavně přibylo Marvelu. Že by WB kampaň podělali, to fakt netuším (lidi v okolí jsou z trailerů nadšeni, takže kampaň je podělaná maximálně na internetu - vocal minority...), ale propagace Civil War není o nic lepší, opravdu ne.

      Vymazat
    5. Gorilla je blogik,jdou do kopru uz delsi cas.

      Vymazat
  2. Gratulujem Gorille a jej autorom, mne je jedno koľko je tu článkov len o Marvele alebo len o DC, chodím sem rád, pretože vždy tu nájdem nejaké nové informácie, mohol by som chodiť na iné weby, ale na čo?
    Nájdem tu info o tom, čo ma zaujíma a to je to hlavné. Ak by ma zaujímali Alvin a Chipmoni tak by som si do googlu napísal alvin a spol. a chodil an web, ktorý sa venuje výhradne im a mal by som všetky informácie o tom danom. Možno je tu viacej Marvelu, ale to je asi len preto. že je viacej Marvelu všade. Ak by hneď teraz vyšiel trailer na nové SW, alebo Deadpoola alebo nového Harryho Pottera, tak by to bolo všade, nie len tu.
    Osobne mi to nevadí a aj napriek tomu som za tento web rád a chcem celému Gorilla tímu poďakovať.
    PS: Ok možno sa mi nepáčili články o každom diely Akty X :D:D ale v pohode ;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.