středa 17. února 2016

Trailer: Bastille Day - 2, 5 minuty důvodů, proč by byl Idris Elba dobrý James Bond

Když se obyčejný zlodějíček náhodou připlete do nebezpečného spiknutí, musí spojit síly s bývalým agentem CIA, aby odhalili teroristické spiknutí.

Bastille Day natočil režisér vydařené Ženy v černém James Watkins, do role agenta CIA obsadil Idrise Elbu, zlodějíčka si zahraje Richard Madden (Robb Stark ze Hry o trůny) a celé to, zdá se, bude mít pořádný tah na branku. Trailer vypadá působivě, syrově a našlapaně a Elba v něm jasně dokazuje, že má charisma i fyzičku na to, aby Bonda hrál. Ano, bylo by to trochu zvláštní, ale už pár let nevidím na trhu nikoho, kdo by byl pro tuhle roli vhodnější. Takovouhle kombinaci testosteronu, smyslu pro nadsázku a hereckého talentu by neměli Broccoliové nechat běhat jen po Paříži. Tím spíš, že při pohledu na trailer k Bastille Day se mi do hlavy vkrádá myšlenky, že Bond v tuhle chvíli potřebuje Idrise Elbu víc než on jeho.

4 komentářů:

  1. Idris jako Bond mi přišel na mysl hned jak se vyrojily povídačky o jeho roli v Temné věži. Když už chtějí lidé měnit rasu známých protagonistů tak Bond je rozhodně lepší nápad než Roland. Přeci jenom změna rasy u Bonda nevyžaduje tolik změn a úprav příběhu a jeho chování jako u Rolanda. A Bondovi jako známé značce která se moc nemění by nějaká svěží změna neuškodila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako Rolanda si ho taky představit nedokážu. Je pravda, že když se ta zpráva objevila, tak jako fanda Elby i Kinga jsem byl chvilku perplex, ale fakt by mi tam neseděl...nejen barvou pleti ale i charismatem. Rolanda si představuju míň robustnějšího, šlachovitějšího

      Vymazat
    2. Bože, to jsou názory. Bond by zasloužil změnu? Proč z něj tedy neudělat rovnou paní Bondovou. Když už změnu, tak pořádnou. Myslím, že Fleming by se obracel v hrobě.

      Vymazat
    3. Neříkám že Bond vyloženě změnu potřebuje ale že by mu neuškodila. Měnit Bonda na ženskou je samozřejmě blbost ale jestli změníš jeho rasu tak Bond bude pořád Bondem. Pořád se bude chovat jako Bond, pořád si bude objednávat martini stejně a všichni se k němu budou chovat jako k Bondovi. Já sám zastáncem změny rasy nejsem a přijde mi to jako zbytečná blbost ale u Bonda by to takový problém nebyl. To jen filmový průmysl má zapotřebí měnit rasu zavedených postav kvůli politické korektnosti a věcem toho typu.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.