čtvrtek 11. února 2016

Finální trailer: Batman vs Superman - netopýří hrdina to přichází vymlátit

A je to tady. Pokud vás doteď Zack Snyder nepřesvědčil, tak teď má poslední šanci.


Zatímco Deadpool předvedl jednu z nejlepších filmových reklamních kampaní posledních let, Muž z oceli a jeho netopýří protivník naopak jednu z nejmatnějších. V trailerech se sice našly silné okamžiky, jenže od chvíle, kdy jsme poprvé  slyšeli ,,Tell me, do you bleed... you will"  už nic moc lepšího nepřišlo.

Až doteď.

Snyder a Warneři jako by vycítili, že  musí konečně pořádně praštit do stolu a ukázat, kdo je tady šéf a tak do nás pálí akcí našlapaný trailer o střetu dvou superhrdinů, z něhož jako ten dominantní leze Batman. A vůbec mi to nevadí.

Je až překvapivé, jak tu Batman coby postava potvrzuje svoji neuvěřitelnou životaschopnost a proměnlivost. Po Burtonovi, Schumacherovi a Nolanovi nám tak Snyder servíruje svoji verzi a rozhodně se nemá alespoň podle upoutávky za co stydět. Tohle je temně akční Batman, jak má být a jak ho známe z her. Superman je oproti němu se svým dušínovským charakterem přece jen méně variabilní a nedokážu si představit, že by se dočkal ještě jedné sólovky. Jako protivník a parťák ale funguje dobře a když se k tomu přidá ještě charismatická Gal Gadot jako Wonder Woman, myslím, že se v kině určitě nudit nebudeme. Takhle to má vypadat!

5 komentářů:

  1. -Spoilery +Akce; No, že jim to trvalo :D

    OdpovědětVymazat
  2. ten Supermanuv pohled na konci jako : Co to kurva...?? mazec :D

    OdpovědětVymazat
  3. myslím si že jako luxus

    OdpovědětVymazat
  4. V scéne ako v "púšti" všimli ste si lietajúce potvory ktoré vyzerajú úplne ako od Darkseida?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dúfam, že to nebude moooooc prekombinované, Superman, Batman, Wondar Woman, Doomsday, Lex Luthor, zrejmä aj Aquaman, možno Darkseid bože môj, snáď to bude fajn, veľmi v to dúfam, a bojím sa, že ma to veľmi sklame.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.