středa 20. ledna 2016

Trailer: Sebevražedný oddíl - Queen a komiksoví záporáci v nářezu týdne

A teď si ukážeme, co mají Warneři v kapse pro letošní léto. Takovej matroš jste ještě nehulili a budete si to dávat ještě pár týdnů v reprízách!

What a lovely day! Vůbec bych se nedivil, kdyby za tímhle trailerem stáli stejní týpci, kteří dělali kampaň a trailery pro Mad Maxe, protože to je podobná strategie. Nový trailer k Sebevražednému oddílu rozhodně není střižený podle tradičních parametrů a příruček, což jde  ruku v ruce s celým námětem o partě béčkových zloduchů zachraňujících svět. Ale o to lepší to je, podobně jako u Deadpoola tu z ukázek srší originalita, jinakost, drajv, anarchie a nepředvídatelnost. Jasně nakonec se stejně všichni sejdou s hlavním padouchem a rozkopou mu zadek do všech světových stran, ale do té doby nás podle všeho čeká našlapaná jízda plná hlášek a originálních postav, což je popravdě řečeno přesně to, co potřebuji k vyvážení marvelovského universa.

Jak přesně to dává kombo s Batman vs Superman a jestli to někdo hlídá jako celek tak jako Kevin Feige, to si nejsem jistý, ale je mi to vcelku fuk. Chci dobrý film a tady to vypadá po Mad Maxovi na další divokou jízdu u Warnerů.

We're bad guys. It's what we do!

3 komentářů:

  1. Taky první ukázky z WW

    https://www.youtube.com/watch?v=2LzkKR-22IQ

    OdpovědětVymazat
  2. Bohemian Rhapsody jsem jako podkres necekal :) Ale trailer na me docela zapusobil. Rozhodne se na to tesim vic nez na Batmana v Superman. Tam me nechavali trailery uplne chladnym, ten posledni me od toho az odradil (ten doomsday je fakt strasnej). Margot Robbie prece jen nakonec bude asi dobra Harley Quinn. Vtip s hlasama v hlave me fakt pobavil :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.