pátek 11. prosince 2015

X-men: Apokalypsa - první trailer je tady! Je to nářez, jaký jsme čekali?

Otázka v nadpisu dává jasné znamení, že z tohoto nebudou všichni nadšení. Takže se na to pojďte podívat, protože v tuhle chvíli mají i Želvy ninja lepší triky než X-meni.
X-men patří k mým nejoblíbenějším komiksům na plátně i v komiksech a Bryan Singer pro ně udělal hodně. Už od okamžiku, kdy se objevily první fotky Apocalypse, ale část fanoušků pochybovala, zda X-men: Apokalypsa nebude minimálně po kostýmové stránce přehmat. Trailer pak tyhle spekulace ještě rozmnoží. Rozhodně to totiž není kousek, který by doskočil tam, kam doskočili Captain America: Občanská válka a Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti.

Ještě pořád Singerovi věřím a rozhodně tu jsou okamžiky, které slibují hodně, ale barevné ladění, kostýmy a především vyloženě slabé triky ve mně ale vzbuzují pochyby. Času na doladění všeho je naštěstí pořád dost a do té doby se jdu uklidňovat legendárním nestárnoucím trailerem k X-men 2, který měl a má i dnes stonásobně víc atmosféry.

P.S.: Plus za holohlavého Jamese McAvoye v závěru!

11 komentářů:

  1. Co to mate za zpicenej prehravac?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to máte za zpicený vyjadřování?

      Vymazat
    2. Tak pardon,chtel jsem rict zpíčenej.Bud vidim ctvrtku nebo celej s uhloprickou 1,5cm.U konkurence to jede v pohode.

      Vymazat
    3. Diskuter ty si vul ....

      Vymazat
    4. Diskuter, je to první reakce tohoto druhu, blogger má tohle docela ošetřené. Na čem si to pouštíte? mobil, tablet nebo PC? A jaký prohlížeč?

      Vymazat
  2. Nějak tam marně hledám ty divné kostýmy :) Jen ta Jubilee mi tam moc nesedi, ikdyz ten kostym je paradoxne dost vernej predloze (a mozna to je prave problem) :) A i z hlediska triku me to vylozene nepohorsuje, to prave z takovyho Batman v Superman jsem byl znechucen vic. O hnusnym Doomsdayovi mam do ted nocni mury :D Kazdopadne shrnuto podtrzeno, ja jsem s trailerem celkem spokojen, na film se moc tesim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky nevidim zadny spatny triky a nebo divne kostymy..

      Vymazat
    2. Pan Franta si pravděpodobně pustil jiný trailer, ale víc mě zajímá jeho schopnost měřit tak specifikou veličinu jako je atmosféra traileru. Vskutku revoluční kvantifikace.

      Vymazat
    3. Anonym-asi myslel,ze tam je malo kysliku.

      Vymazat
  3. Za mě povedené, a potěšení hodné. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Me tam nesedi ta Lawrence protoze vzdy kdyz ji vidim tak se mi zjevi ta fotka s tim na tom ksichte :/

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.