pondělí 28. prosince 2015

Star Wars: Síla se probouzí - miliarda na tržbách pokořena! A nejrychleji v historii

Pouhých 12 dnů stačilo novým Star Wars, aby se znovu zapsaly do historie.

Nejen, že Star Wars: Síla se probouzí pokořily všechny možné rekordy během otevíracího víkendu a ve dnech po něm (nejlepší pondělí, nejlepší úterý a nejlepší Christmas Day), ale jedou dál doslova jako parní válec. Druhý víkend jim v USA přinesl 153, 5 milionu (což je nejlepší druhý víkend všech dob)  a ze světa 133,3, čímž se za rekordních 12 dní dostaly na 1, 09 miliardy dolaru.  Až dosud tento rekord držel Jurský svět, který to letos dokázal za 13 dní - a to měl k tomu navíc premiéru v Číně, která Star Wars čeká až po novém roce (a nikdo neví, co přinese, protože SW tam nejsou tak populární jako jinde ve světě, ale Disney to tam solidně masírovali).

Star Wars to dokázaly! Síla se probouzí je nejúspěšnější premiérou všech dob, tady je výčet rekordů

Jak Jurský svět pogratuloval Star Wars: Síla se probouzí k získání titulu Nejúspěšnější premiéra všech dob?

Star Wars: Síla se probouzí tak mají na svém kontě pokoření všech zásadních rekordů. Nejrychleji dosáhly 100 milionů (jako první v historii za den), nejrychleji dosáhly i 200 milionů (za dva dny), 300 milionů (za 5 dní), 400 milionů (8 dní) a 500 milionů (10 dní).

Recenze ze světa: Star Wars: Síla se probouzí - embargo skončilo, co říkají recenzenti? Spoiler free!

Zbývá pokořit rekord největší - Avatara Jamese Camerona. Zda se jim to podaří, to si nikdo moc neodváží tipovat, ale rozhodně můžeme říct, že pokud se to někomu podaří, bude to Síla se probouzí.

10 zaručených spoilerů, které v Síla se probouzí neuvidíte, protože si je někdo vymyslel

Recenze: Star Wars: Síla se probouzí - recenze bez spoilerů

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.