úterý 1. prosince 2015

Rambo se vrátí, ale v televizním seriálu! Co na to Sly?

Kdo ze známých postav a značek ještě nemá vlastní filmový remake/reboot, televizní seriál, film podle seriálu nebo reboot seriálu, hlaste se? Ok, Rambo, Matrix... ještě někdo?

Je to trošku blázinec, ale dokud jako diváci pojedeme společně s tvůrci a producenty na rebootové vlně, asi to nikdy neskončí. Není to tak dlouho, co jsem musel sepsal článek o tom, které seriály se chystají podle filmů. A o tom, které filmy se naopak chystají podle seriálů, by se dalo také hodně popsat (Baywatch). Teď Deadline oznámil, že se na televizní obrazovky probojoval Rambo.

Seriál se bude jmenovat Rambo: New Blood a pro FOX ho bude psát Jeb Stuart (scenárista takových filmových hitů jako Smrtonosná past a Uprchlík). Seriál by měl vyprávět o osudech Johna Ramba a jeho syna, bývalého člena Navy SEALs.  A pozor, počítá se s tím, že Sylvester Stallone se do role Ramba vrátí!

Související: Hvězdy našeho mladí: Rambo: První krev - Co dělají herci z klasiky akčního žánru

Tolik dobré zprávy. Filmové fanoušky asi nepotěší, že plánovaný film Rambo: Last Blood se tím dostává na druhou kolej. Současně nikde není psáno, že po pilotním dílu se seriál uchytí, byť přítomnost Slye a Jeba Stuarta jsou solidní zárukou. Otázkou však je, jak moc Slye uvidíme a zda ho v lepším případě bude aspoň tolik jako Bradleyho Coopera v seriálu Limitless.

Těšíte se na seriál nebo byste raději poslední film? A jaký film by podle vás byl solidním základem pro seriál?

Související (lehce:-): Baywatch: 7 prdýlek, které se uchází o hlavní ženskou roli


1 komentářů:

  1. Hmm. Tak pětku jsem docela očekával. Ne z nějakým extra nadšením, ale zajímala mě. Ale udělat seriál to fakt nechápu. Jasně televize je dnes silné médium, ale Rambo není seriálová postava. To už můžou klidně zkusit udělat seriál ze Smrtonosné zbraně. Kurva, vždyť to je taky v plánu. K čertu s tebou Hollywoode. Jinak mi to přijde jako by měli koncept na seriál o bývalém vojákovi, co nemá dobrý vztah s tátou a někoho napadne, že je to sračka, která se neuchytí, tak proč to nezaštítit jménem slavné značky. K čertu s tebou Hollywoode.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.