pátek 16. října 2015

Smash! Hulk míří do Thor: Ragnarok!

Celý týden se spekulovalo díky zprávě na JoBlo.com o tom, že Hulka uvidíme v Thor: Ragnarok. A nyní Variety přináší zprávu, že to je pravda. Ano, Hulk bude  ve třetí Thorově sólovce a Ragnarok tím rázem dostává úplně nové (zelené) koule.

Hulk totiž nebude mít v Thorovi jen nějaké ušmudlané cameo, ale bude hrát důležitou roli, podobně jako třeba Black Widow v Captain America: The Winter Soldier. I sám Mark Ruffalo před časem řekl, že důvod, proč nebude Hulk v Civil War je ten, že Marvel má pro něj něco mnohem lepšího. Podle dosavadních informací by tak měl společně s Thorem a Sif (naše Kočka týdne Jaimie Alexander) bojovat proti Lokimu a potkat také Valkyrii. Nicméně tajně doufám, že dojde jakýmkoli způsobem i k dalšímu souboji Thor vs Hulk. A samozřejmě, hromada fanoušků si přeje, aby celý děj směřoval k Planet Hulk. Vychází přitom z informace, že Thor a Hulk se vydají do světa, který nebude ani Země, ani Asgard.

Související: Captain America: Občanská válka - Jak bude film propojen s Thorem: Ragnarok?

Po hodně průměrném Thor: The Dark World jsem od třetího dílu nic nečekal, přestože Thor byl úplně první Marvel-hero, kterého jsem v dětství poznal a oblíbil si ho. Teď to ale vypadá skoro na fantasy obdobu Civil War. Kevin Feige totiž už před časem prozradil, že události z Ragnaroku budou mít na MCU zásadní dopad. Není divu, když ,,ragnarok" je v severské mytologii označení pro konec světa.

Víme už také, že scénář, jenž napsali Christopher Yost a Craig Kyle, je v tuto chvíli na poměry marvelovských filmů příliš temný a studio hledá scenáristu, který by ho trochu odlehčil. Totéž by měl zařídit i režisér Taika Wititi, který má s komediální nadsázkou zkušenosti.

Související: Marvel oznámil pokračování Ant-Mana! A jaké další změny nás čekají ve fázi 3 a 4?

Celý tenhle koncept zní v tuto chvíli téměř geniálně. Všichni milujeme Hulka a spousta fanoušků by chtěla jeho další sólovku, já jsem ale přesvědčený, že Hulk ve filmu lépe funguje jako koření a sidekick než  jako hlavní hrdina. Navíc celou svojí podstatou do fantasy světa skvěle zapadá a je pro Thor: Ragnarok neuvěřitelnou posilou a důvodem, proč se na film těšit. Po Captain America: Civil War, kde už je beztak postav dost, nás tak podle všeho čeká další nářez, kde Thorovo kladivo a Hulkova pěst budou drtit desítky nepřátel. Těšíte se?


6 komentářů:

  1. Já jsem pro. Bál jsem se, že se Hulk nějakou dobu nikde neobjeví. A pak "nějak" na Planetě Hulk. Ale s tím psychoproblémy, co má Banner, to vypadá, že požádá Thora o přenesení na nějaký svět, kde by nikomu neulížil. A tím se dostaneme (trochu jinak než v komiksu) na Planetu Hulk. Ale jestli bude i pokračování k Hulkova světová válka? Těžko, tento Hulk byl zatím jen téměř němý "blb".

    OdpovědětVymazat
  2. Já tak nějak doufám že se Hulk tak nějak podělí o pozornost s Bannerem.. Přeci jenom to "smash" to celý neutáhne - přesně jak jste psali, filmy s hulkem moc nemusím a proto je mi celkem jedno jestli nějaká hulk planet vznikne či nikoliv :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podle toho co tu čtu to bude nářez

    OdpovědětVymazat
  4. Podle toho co tu čtu to bude nářez

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.