neděle 11. října 2015

Půlnoční trailer: Pride and Prejudice and Zombies

Zpočátku to vypadá jako klasická romantická záležitost, jenže pak se něco stane. A peklo se rozjíždí. Burr Steers natočil podle románu Setha Grahame-Smithe film, který budete buď milovat nebo nenávidět. Pride and Prejudice and Zombies totiž nabídne klasický příběh Jane Austenové okořeněný o hromady nemrtvých. Je dokonce možné, že po tomhle i same Jane Austenová vstane z hrobu, any tvůrce ztrestala, za sebe ale říkám, naprostá spokojenost. V hlavních rolích nás čekají Lily James a Sam Riley jako Elizabeth Bennettová a Mr. Darcy. V dalších rolích se objeví Bella Heathcote, Jack Huston, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance a také Lena Headey.


3 komentářů:

  1. Z toho traileru to vypadá jako blbost.

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik těch trapných "hororů" teď jako bude? Pýcha, předsudek a zombie, Skautův průvodce zombie apokalypsou a pak ještě ta parta teenagerů, kteří se dostanou do filmu, kde každý kdo souloží zemře. Dneska na režii berou fakt každého, ať radši točí něco pořádného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna "The Final Girls" vypadá docela zábavně a že to má alespoň nápad, ale tohle je přesně to co se ti vybaví, když si přečteš název.
      Kolik jich bude?
      To máš jako ty superhrdinské filmy (nic proti nim nemám... je to sranda, alespoň někdy). Dokud se z toho lidem neudělá špatně! Navíc náklady na tyhle filmy jsou 20 dolarů, takže jestli vydělají 30 dolarů = máme sequel! Protože, proč dělat kvalitní filmy, když stačí točit stále stejné sračky dokola...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.