pátek 11. září 2015

Spectre: Nový, akcí nabušený tv spot s novými záběry a plakát navrch

Nul nul síbn, jak říkají němečtí kolegové, se vrací už letos na podzim a protože se po skvělém Skyfall pořád najde dost škarohlídů, kteří do Skyfall kopou a novou bondovku Spectre rovněž zpochybňují, reklamní kampaň ještě přidává plyn, aby nás přesvědčila, že tohle fakt nuda a čajíček nebude. A já jim věřím. Nový tv spot je čirou esencí akce a hlášek a pokud by vám to nestačilo, máme tu další stylový plakát. Říkejte si co chcete, ale tohle pořád je jeden z nejočekávanějších fillmů podzimu 2015.


Související: Spectre - trailer









3 komentářů:

  1. Nepamatam na ziadnu normalnu bondovku s craigom,len akcne parodie ktore sa snazia kopirovat filmy 007,dnes neumieraj bola konecna ... skyfall bohuzial ostane v pamati len vdaka adele inak toto nema nic spolocne s menom 007 a james bondom, ani len bond girl nevedia poriadne vybrat,v kazdom americkom serialy sa najde zmyselnejsia zena, ale nikdo do filmu uz tusim ani nekopne,televizia dnes kvalitativne predbieha hollywoodsku filmovu tvorbu,sorry daniel,ale nikdy nebudes bond. Ale prachy su prachy. Inak skyfall bola priserna buda na bondovku,standard bol trosku vyssie,pochybujem ze teraz to bude inak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ja bych zase nerekl. Skyfall povazuji za jednu z mych top Bondovek spolu samozrejme bondovky s Brosnanem. Libi se mi hodne nove Mendesovske pojeti a na Spectre se vyslovene tesim, uz z duvodu toho ze se nebali bourat stereotypy. Jedna z bondgirl bude sexy padesatníce :-D a titulni pisen nazpiva vyoutovany gay zpevak Smith. Konecne nejake oziveni.

      Vymazat
  2. Když přišli s Danielem Craigem jako s novým Bondem, klepala jsem si na hlavu. Pak jsem viděla jeho první bondovku a chvilku jsem si musela zvykat, že Bond není tmavovlasý elegán, ale blonďatý svalovec. Ale bylo to nové a jiné a zajímavé. Takže - proč ne Craig?
    Vybočil ze stereotypu. Na Spectre jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.