sobota 12. září 2015

Komiksové novinky: Nejlepší bitky z The Arrow, kostýmy z Legends of Tomorrow a našla se Captain Marvel?

Svět se točí, řeči se vedou a v uplynulých dnech se nemálo řešilo, že Marvel si vyhlédl svoji herečku pro Captain Marvel. Měla by jí být hvězda tohoto léta, kterou objevil Tom Cruise v Mission: Impossible - Rogue Nation - Rebecca Ferguson. Ta ve filmu zazářila a už dlouho jsme neviděli na plátně herečku s takovým charisma a talentem. Do natáčení Captain Marvel, který bude 20. filmem Marvelu, ale zbývá ještě spousta času, takže je trochu divné, že by Marvel už teď castoval. Na druhou stranu, pokud jim Rebecca vyloženě padla do oka, je možné, že si ji chtějí pojistit, protože její hvězda půjde velmi pravděpodobně v následujících letech vzhůru - a s ní i cena. Je také možné, že Captain Marvel se objeví v některém dřívějším marveláckém filmu. V Civil War to už asi nestihne, ale teoreticky by to mohlo být v druhých Strážcích galaxie. Ti sice nevypadají jako první volba, ale James Gunn nedávno naznačil, že chce víc ženských hrdinek - a to by na Captain Marvel sedělo. Líbila by se vám Rebecca jako Captain Marvel?


Tento týden začalo natáčení Legends of Tomorrow, kde se objeví i Hawkgirl (Ciara Renée) a Hawkman (Falk Hentschel). Ještě předtím je ale uvidíme v prosinci v crossoveru Arrow/Flash. A už dnes se můžete podívat, jak je tvůrci vyfešákovali. Zdá se, že časy, kdy se tvůrci snažili kostýmy udělat realistické, pomalu mizí. Brian Singer to do nás napálí extravagantně v nových X-menech a tohle bychom si na sebe taky v pátek večer nevzali. Otázkou je, kam se poděla křídla. Že by jim je dodělávali až v postprodukci?



Server IGN přinesl výběr těch nejlepších soubojů ze seriálu Arrow. A je to reprezentativní výběr, který dokazuje, že pro solidní akci dnes nemusíte do kina, protože maskovaní chlapci umí rozdávat rány i na televizní obrazovce. Arrow je v tomto směru doslova průkopníkem, takže pokud si chcete jeho nejlepší akční scény připomenout, pokračujte tudy.  A jednu přidáváme jako ochutnávku u nás - jak jinak než souboj Arrowa a Flashe, který se prostě vydařil a nechybí mu ani správné geekovské komentování. Takhle kdyby vypadaly všechny crossovery, tak by to vůbec nevadilo.


2 komentářů:

  1. James Gunn chce více ženských hrdinek :D

    Ten člověk jen hlásí, to co lidi zrovna chtějí slyšet a stejně by ten film mohl natočit nějaký údržbář u Disney a na kvalitě by se to nepodepsalo.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.