pátek 4. září 2015

Komiksové novinky: John Diggle v kostýmu. Nepovedené záběry z Avengers

Chcete vidět Batmobil na vlastní oči?

Nejdříve jedna castingová novinka, k obsazení seriálu společností Netflix/Marvel nazvané Luke Cage přibyl další herec. Je jím Mahershala Ali.

Zahraje si muže jménem Cornell Stokes alias Cottonmouth. Ten je v komiksech pasák a drogový dealer, který se pokusí získat místo v týmu Heroes for Hire, ale Luke Cage toto odmítne a tak se z nich stanou nepřátelé.

Mahershala není nováčkem, pokud jde o projektu Netflixu, k vidění byl v jeho hitovce House of Cards. 

Rozjedeme to? 

Pokud se chcete podívat na Batmobil z Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti v jeho plné kráse, tak můžete. Stačí zaletět Kalifornie a zajít do studií Warner Bros., respektive si zaplatit jejich "Studio tour". Batmanovo fáro tam totiž bude k vidění od 4. září do konce tohoto roku.



Ani Avengers nejsou dokonalí

U příležitosti uvedení Avengers: Age of Ultron na DVD/BR se objevilo video, které nabídne nepovedené záběry z filmu. A očividně byla na natáčení sranda.




Diggle v kostýmu 

V další řadě Arrowa, která odstartuje sedmého října, se objeví John Diggle (David Ramsey) v kostýmu. I když, měli bychom to nazývat jinak, protože Diggle z toho není nadšený. To prozradil producent seriálu Marc Guggenheim:

"Pokoušíme se být velmi důslední, pokud jde o charakterizaci. A nemám dojem, že je Diggle v kostýmu sám sebou. Oliver mu v poslední řadě doporučil, aby skryl svou identitu a Diggle zvolil praktický přístup. Řídil se Oliverovou radou, má také zdroje na to, aby skryl svou identitu, ale pokud to někdo nazve kostýmem, ohradí se."

Tady je fotografie nového obleku, ve kterém Johna uvidíme, tak posuďte sami, jestli má důvod se rozčilovat, protože ho nosí


1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.