čtvrtek 20. srpna 2015

VIDEO: Živí mrtví: Počátek konce - Hlavní postavy se představují

Kdo bude čelit nenasytným zombíkům?

Za tři dny odstartuje další seriál z universa Živých mrtvých nazvaný Počátek konce, který se zaměří na úplně nové postavy, které budou čelit tomu, že jejich sousedé a blízcí se najednou mění v podivná krvelačná monstra.

Už v březnu bylo oznámeno, že projekt dostane minimálně dvě řady, takže s (některými, víme, že tvůrci se s postavami nemazlí) hlavními postavami se budeme setkávat nějaký ten pátek. A abyste se s nimi blíže seznámili, nabídla stanice AMC video, které je představuje.

3 komentářů:

  1. Počátek konce? Co to je sakra za hloupý název? Občas se fakt nestačim divit, odkud si ty český názvy tahaj :) Ikdyž chápu, že překládát název doslovně by v tomto případě nebylo úplně na místě, tak bych radši nechal původní název, než tento (ikdyž já jsem vlastně nespokojenej už s názvem "Živí mrtví" :)). Ovšem nejzajímavější je, že jsem už po Praze viděl plakáty (a to mě fakt překvapilo) lákající na českém AMC na Fear the Walking Dead. Hádam, že už měli natistknuto, když se rozhodovali, co s tim názvem :D No ještě, že mě WD mimo komiks už nějakou dobu nezajímá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě jen překvapuje, že tam jsou dost nevýrazní herci, není tam ani jeden, který by něčím zaujmul a navíc většina portorikánci..., ale vyzkouším to, snad to nebude takový průser.

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím ty postavy vypadají dost nesympaticky... doufám, že to nebude 10 dílů debilní rodinné "drama", aby to pak ve dvou závěrečných dílech spustili s tím že ta další série... - to bude něco!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.