pátek 28. srpna 2015

TEASER: Star Wars: Síla se probouzí - Krátká upoutávka, ale s novými záběry

Další video ze sedmé epizody.

Na D23 sice nové záběry nabídnuty nebyly, ale J.J. Abrams slíbil, že další trailer uvidíme na podzim. Na novou ukázku ovšem pár dalších týdnů čekat nemusíme, dnes se objevil teaser.

Ten je sice extrémně krátký (necelých 20 vteřin), ale nabídne minimálně jeden nový zajímavý záběr. Tak rychle mačkejte tlačítko PLAY.

Film dorazí do kina 17. prosince tohoto roku.

5 komentářů:

  1. Miluju toho BB-8, R2 může jít s klidným srdcem do důchodu :D ale tu holku miluju taky už teď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dva :) jsem ale taky zvědavej kolik prostoru budou mít ve filmu staré postavy...jestli budou jenom mentorovat nebo i mít vliv na děj

      Vymazat
    2. Han solo bude mít podstatnou a rozsáhlou roli-to je už dlouho oficiálně známo.A s Lukem Skywalkerem se dělají takové tajnosti že bych se divil kdyby s ním děj nějak zásadně nekorespondoval.Ale má to být Trilogie o nových postavách a ty budou v centru dění to je taky dlouhodově známo.

      Vymazat
    3. Nevím do jaké podoby reformoval Luke řád, ale jako nejstarší z aktuálních džedijů (jestli krom něj nějací jsou) by tomu celému měl Yodovat... Pokud to bude mentorování v tomhle směru, taak mi to vůbec neva :)

      Vymazat
    4. Nojo-ale třeba ani Luke už není Jedi .-)...to já nevím a dokud to neuvidím tak ani nechcy.Lecos podstatného z děje už uniklo na net ale těmhle velkým spoilerům se snažím vyhnout jak to jen jde-bohužel někdy stačí spustit internet a spoiler se ihned bez pozvání vyvalí.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.