pátek 21. srpna 2015

Muž z oceli 2: Našel film režiséra?

Řeší se to už nějakou dobu, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti není přímým pokračováním Muže z oceli. Teď se zřejmě ví, kdo by mohl právoplatný sequel režírovat.

A jméno je to určitě zajímavé. Řeč je tu o někom, kdo nás toto léto usadil na zadel. Hádejte, hádejte. Nápověda, který z dosavadních letních filmů byl snad největší vizuální jízda? Přihořívá. Ano, Šílený Max: Zběsilá cesta.

Jeho režii si vzal na starost George Miller, který je podle některých zdrojů hlavním kandidátem Warner Bros. na režii Muže z oceli 2. A rozhodně by to nebyla špatná volba, stejně jako Snyder, i Miller má hodně vytříbený a hlavně svižný vizuální styl.

Není překvapením, že Warner Bros. hledá někoho, kdo bude schopen navázat na práci Snydera. Toho totiž čeká hromada práce na dvou dílech Justice League. Proto filmové studio (zatím je to nepotvrzené) zvažuje právě Millera.

Abychom vše uvedli na pravou míru, Batman vs. Superman samozřejmě nebude ignorovat události z Muže z oceli, ale Warner Bros. připravuje i právoplatné pokračování k Supermanovskému dobrodružství.

Kdy ho uvidíme, ale zatím nebylo stanoveno.

Líbil by se vám Miller jako režisér Muže z oceli 2?

1 komentářů:

  1. To by bola bomba, keďže som dlho zvazoval ci si pozriem noveho Maxa, až som to včera spravil tak som sa presvedčil, ze jeho super aj teda ak by Miller reziroval dalsieho Man of Steel tak by to určite bolo skvele.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.