úterý 11. srpna 2015

Komiksové novinky: Fotografie z placu X-Men: Apocalypse a Captain America. Nový teaser k Supergirl

A deník Heatha Ledgera z natáčení Temného rytíře.

Už relativně brzy (26. října) se dočkáme premiéry (pokud nepočítáme únik první epizody na internet) seriálu Supergirl, která se nás snaží uvolněnými videi přesvědčit, že stojí za pozornost. Zatím se jí to (alespoň v našem případě) příliš nedařilo. Nový teaser také není úplnou trefou do černého, ale má pár zajímavých okamžiků, které určitou zvědavost vzbuzují. Podívejte se sami.



Tajemné "x-mení" fotografie

V květnu příštího roku se do kin vrátí X-Meni a tentokrát budou čelit velmi mocnému protivníkovi v podobě tisíce let starého mutanta Apocalypse. A jedno se tvůrcům musí nechat, nejsou úplně lakomí, pokud se jedná o různé materiály z natáčení. Tentokrát uvolnili dvě fotografie z placu. Nejsme si úplně jistí, co na nich je (u té první tipujeme, že uniformy), ale vypadají zajímavě.




Captain America už to umí s mobilem

Pár dnů před premiérou X-Menů se dočkáme třetího dílu série Captain America. Natáčení je v plném proudu a objevilo se pár snímků přímo z placu, na kterém uvidíte některé aktéry v civilu. Ne, že by to bylo extra zajímavé, ale můžete se alespoň podívat, jak herci vypadají, když nejsou dokonale nasvíceni. Fotografie nabídl server Comingsoon.net








Deník Jokera

Aktuálně je v přípravách dokument o předčasně zesnulém Heathu Ledgerovi a samozřejmě v něm dojde řeč i na Temného rytíře. Právě během příprav na roli "klauna zločinu" si herec do svého deníku přidal pár zajímavých věcí. Jeho otec Kim prozradil:

"V podstatě se zavřel ve svém hotelovém pokoji na asi měsíc, aby se vžil do dané postavy. To bylo pro Heatha typické u každého filmu. Vždy se ponořil do postavy, kterou si měl zahrát. Myslím, že tentokrát to byla úplně nová úroveň."  

V uvolněném videu se můžete podívat na to, co deník obsahoval.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.