pátek 28. srpna 2015

Bourne 5: Co čekat od návratu Jasona Bournea?

Matt Damon prozradil pár informací.

Po vlažném přijetí Bourneova odkazu bylo rozhodnuto, že dojde i na standardní pokračování série, ve kterém se vrátí Matt Damon a režisér Paul Greengrass. Ten navíc bude spolupracovat i na scénáři. Brzy padne první klapka a tak se pomalu vynořují informace o tom, co můžeme čekat.

O něco málo se podělil sám Matt Damon:

"Nechci toho moc prozradit, ale Bourne se bude pohybovat v ekonomickými problémy zmítané Evropě a v postSnowdenowském světě. Zdá se, že se mnohé změnilo, víte? Je tu tolik argumentů týkajících se sledování, lidských práv a podstaty demokracie." 

Neplete se, podobné věci se řeší dnes a denně. Neustále se zabýváme tím, co by se mělo tajným službám dovolit ve jménu bezpečnosti a co už je za hranou.

A pokud jde o to, kde se bude natáčet, tak i o tom ví Matt své:

"Začneme v Řecku, rodišti demokracie. Film pak skončí v Las Vegas, která je její nejgrotesknější inkarnací..." dodává se smíchem.

O příběhu jako takovém se toho moc neví. Jasné je ale to, že se nebude prolínat s Bourneovým odkazem. Vrátí se Julia Stiles a k ní přibudou Alicia Vikander a Tommy Lee Jones. Premiéra je naplánována na 29. července 2016.

Jste rádi, že opět uvidíme Damona?


1 komentářů:

  1. Nevím, jestli jsem rád, že uvidím Damona, ale určitě jsem rád, že uvidím Alicii. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.