čtvrtek 27. srpna 2015

Assassin´s Creed: Michael Fassbender na oficiální fotografii z filmu

Koukněte se, jak bude herec vypadat v kostýmu. 

Rychle by se měl objevit někdo, kdo trochu napraví hodně pošramocenou reputaci filmovým adaptacím videoher. Aktuálně běžící Hitman: Agent 47 moc parády nenadělal, ale pokud v někoho vkládáme naděje, tak je to Assassin´s Creed, ve kterém se hlavní role ujal Michael Fassbender (ten zajistil i produkci). 

SOUVISEJÍCÍ: CO ŘÍKAJÍ RECENZENTI NA HITMAN: AGENT 47?

Michael bohužel neztvární žádnou herní postavu, ale charakter vytvořený speciálně pro film jménem Callum Lynch. Ale snad to nakonec bude ku prospěchu věci. Zápletka zní:

"S pomocí revoluční technologie, která poskytuje přístup k jeho genetické paměti, Callum Lynch (Michael Fassbender) prožívá dobrodružství jeho předka, Aguilira, ve Španělsku patnáctého století. Callum zjistí, že je potomkem mysteriózního tajného společenství, Asasínů a zdědil neuvěřitelné znalosti a schopnosti, které mu v současnosti pomohou postavit se útlaku mocného řádu Templářů."

Natáčení začne v příští pondělí a to v Londýně a Španělsku. Premiéra je pak naplánována na 21. prosince příštího roku. 

A konečně slíbená fotografie. Není to špatné, vůbec špatné. 



5 komentářů:

  1. Abych pravdu řekl ani se o ten film nebojím, vzhledem k tomu, že na něj dohlíží sám Ubisoft a pokud se nepletu tak on sám vypustil tuhle fotografii. Těším se na výsledek.

    OdpovědětVymazat
  2. Čekal jsem, že se budou tvůrci opírat trochu více o příběh ze hry, čili Altair nebo Ezio Auditore. Nevím, zda je Španělko 15. století dobrá volba, ale budu doufat, že filmaři vědí, co dělají, a Fassbender by mohl být alespoň malá záruka kvality.

    OdpovědětVymazat
  3. Já vím že mě milovníci hry asi ukamenujou, ale vadí mi toto: "S pomocí revoluční technologie", škoda že se od té sci-fi blbosti, která mi ve hře dost pila krev neoprostili a nevěnovali se příběhu jakožto historického filmu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono to možná zas až taková sci-fi blbost není. Vědci zjišťují, že v genech se možná opravdu ukrývají vzpomínky a poznatky předků..

      Vymazat
  4. Tak první foto zatím super. "Vohoz" hodný assassína se povedl :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.