úterý 21. července 2015

Xena: Věřte tomu nebo ne, pracuje se na nové verzi příběhů uřvané princezny bojovnice

Nekontrolujte kalendář, vážně není apríl.

Zní to jako naprostá novinářská kachna a nebo vtípek, ale ne, opravdu je to tak. Televizní stanice NBC skutečně pracuje na nové podobě legendárního seriálu Xena. A dobrou zprávou je, že se na ní budou podílet tvůrci původního seriálu Rob Tapert a Sam Raimi a to na pozicích producentů.

SOUVISEJÍCÍ: CO DĚLAJÍ A JAK VYPADAJÍ HERCI ZE SERIÁLU XENA

Pokud jde o první Xenu, Lucy Lawless (která se během natáčení vdala za Taperta), tak ta nejen, že se před pár dny vyjádřila, že by byla ráda, kdyby vznikl nový seriál, ale také se počítá s tím, že se v seriálu objeví (samozřejmě, už ne jako titulní postava) a zřejmě bude i některé epizody režírovat:

"Nevím, proč se to zdržuje... Neměla by se promarnit příležitost. Oživit tuhle sérii... Byli by hlupáci, kdyby ji nepřivedli zpět," prohlásila Lawless na nedávno skončeném Comic-Conu. A dodala:

"Hodně se snažím, aby k tomu došlo. Ať už se mnou nebo beze mě. Myslím, že bylo zábavné, kdyby vznikl reboot jako je Ash vs. Evil Dead - jako třeba, kdyby byla stárnoucí Xena v zástěře, byla nepříjemná a kouřila. A přizvěte zpět Teda Raimiho a Bruce Campbella."

Produkce je v prvotních fázích, aktuálně se hledají scenáristé, kteří by přivedli na obrazovku "sofistikovanou a chytrou superhrdinku pro novou generaci".

Zatím není jasné, zda půjde o klasickou sérii nebo minisérii, ale spekuluje se o tom, že se plánuje více řad, pokud bude seriál úspěšný, takže to vypadá, že se počítá dějově uzavřené minisérie není na pořadu dne.

Aktuálně se neví, kdy bychom se mohli dočkat "moderního rebootu", ať už to znamená cokoliv.

Co na ten nápad říkáte?

3 komentářů:

  1. Xena mi vzdy prisla lepsi nez Herkules. Byla vtipna a Lucy je fakt super herecka. Ja bych klidne brala kdyby si tu roli znovu zahrala ... vzdy jde jen o to pobavit, nikdo to nebral uplne vazne, vzdyt i nataceli dily kde sami sebe parodivali. Nicmene kdyby to bylo podobne Spartakovi ci GOT myslim ze by to bylo super. :)

    OdpovědětVymazat
  2. http://epicstream.com/news/Lucy-Lawless-Responds-To-Rumors-About-Xena-Warrior-Princess-Reboot

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.