úterý 14. července 2015

TRAILER: Sebevražedný oddíl - Video z Comic-Conu je oficiálně online

Máme se na co těšit?

Na nedávno skončeném Comic-Conu byla promítnuta i upoutávka z očekávané komiksovky plné antihrdinů Sebevražedné oddíl. A samozřejmě, ihned začala video v nevalné kvalitě kolovat internetem. Společnost Warner Bros. se tak rozhodla, že upoutávku vypustí oficiálně a tady je.

Video je dlouhé více než tři minuty a nabízí tak dost prostoru, aby nás pořádně seznámilo s jednotlivými postavami. To se ale nestane. Je tu pár vyvolených, kteří jsou v centru dění, ale zbývající členové Sebevražedného oddílu trošku splývají dohromady a je těžké se v nich orientovat.

Pokud jde o akci, tak je jí tu ukázáno docela dost, ale chybí nějaká údernější scéna. Naopak potěšující jsou odkazy na ostatní postavy od DC, samozřejmě udělá radost i přítomnost Batmana a určitě pozitivem je každý moment s Harley Quinn (Margot Robbie).

Jestliže se budeme bavit o Jokerovi (Jared Leto), tak někomu přijde asi lepší Nolanovské realističtější pojetí, ale nám se líbí i toto, které je věrnější komiksovému "šaškovi zločinu".

Tak co vy na to?


1 komentářů:

  1. Nevyzerá to zle... Čo je pozitívne, kedže sme sa obávali Jokera, Harley a veľmi aj Deadshota. Dúfam, že film bude aspoň zábavný tak ako Assault on Arkham

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.