úterý 14. července 2015

VIDEO: Warcraft - Podívejte se, jak bude vypadat svět Azeroth v chystaném filmu

Vzhůru do fantasy světa.

Za necelý rok (9. června) se do kina vřítí filmová adaptace legendární videoherní série Warcraft. Dosud jsme z ní viděli pár fotografií, teď se ovšem objevilo video, které nám z ptačí perspektivy ukáže, jak vypadá svět nazývaný Azeroth, ve kterém se bude film odehrávat.

Jak se vám líbí?

P. S.: Dole se jukněte ještě na povedený poster s Travisem Fimmelem a další s Tobby Kebbellem




4 komentářů:

  1. Království Azeroth, oh c'mon....Azeroth jméno světa. Tohle je jenom průlet Stormwindem - hlavním městem humanů.

    (Yep, Blizzard nerd in the flesh)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi takhle, nebyl jsem si jistý, zda ve filmu bude Azeroth jen království, kontinent nebo celý svět. Pokud se nepletu, tak v první hře je tak označováno jen království, ve druhé už jak království, tak kontinent i celý svět, ve třetí už je Azeroth jednoduše celý svět. Ve WoW Azeroth odkazuje jak na svět, tak na jeden z kontinentů. Je to trošku komplikovanější. Název videa je Skies of Azeroth a jestli je tím míněno jen království, kontinent nebo celý svět, to aktuálně těžko říct. Ale pravdou je, že video ukazuje pouze město Stormwind.

      Vymazat
    2. Až teď mi dochází, "Eastern Kingdoms" jsou česky "Východní Království" takže původní title vlastně nebyl špatně přeložen. Kord, když se veme v potaz, že pouze na tomto kontinentu skutečně nějaká království jsou...Kalimdor žádná v té době neměl (ani v současné) a ostatní kontinenty se do toho nedají počítat.

      Takže se tímto omlouvám.

      Vymazat
  2. to je jako ,kdyz letim do sw banky a kdyz jsem v sw zapomenu co jsem to chtel a tak si jen tak litam

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.