sobota 4. července 2015

Komiksové novinky: Zack Snyder o Batman vs. Superman, Josh Trank o Fantastické čtyřce, fotografie Margot Robbie jako Harley Quinn


Před pár dny jsme se dočkali několika fotografií z Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (celý článek), teď si můžeme užít vyjádření Zacka Snydera k chystanému komiksovému spektáklu. Konkrétně k tomu, o kterých záporácích se uvažovalo:

"Vzpomínám si, že jsme se bavili o tom ´Kdo bude další zloduch?´ Nemůžeme udělat další invazi mimozemšťanů. Brainiac byl reálnou možností. Metallo, měl být hlavním padouchem filmu."

Snyder také uvedl, že Wonder Woman rozhodně nebude hrát ve filmu druhé housle:

"Hraje superdůležitou roli. Mnoha způsoby je vstupní branou pro zbytek Justice League."

Gal Gadot k tomu dodává:

"Je tu mnoho očekávání, která se týkají této postavy, je tak nemožné nebýt trošku nervózní. Věnovat se šermířství, to je další dovednost do mé sbírky."

A jak je na tom, pokud jde o házení lasem?

"Na tom stále pracuji."

Film dorazí do kin 24. března, pokud jde o první díl Justice League (2017), tak u té byl v posledních dnech dokončen scénář.

Epická Fantastická čtyřka

Zack Snyder není jediným režisérem, který se rozpovídal o své komiksovém dítku. I Josh Trank se rozhodl podělit se o pár informací o chystané nové verzi Fantastické čtyřky:

"Publikum by mělo očekávat epický, masivní, obrovský souboj s mnoha superschopnostmi. Tenhle film je velký. Je hodně v sázce."

A co říká i filmu producent a spoluscenárista Simon Kinberg?

"Nejdříve jsem byl skeptický, jestli se do toho mám pustit, protože předchozí filmy nebyly moc dobré. Je to tvrdý oříšek k rozlousknutí."

Nakonec ale kývnul a filmu se dočkáme 13. srpna tohoto roku.

Bude Ava DuVernay režírovat Black Panthera?

Stručná odpověď je ne. Prezident Marvel Studios Kevin Feige se sice s režisérkou sešel, ale přesto nebude filmařka na Black Panthera dohlížet:

"Myslím, že mohu vyhlásit svou nezávislost od této spekulace o tomto víkendu oslavy nezávislosti! Neupsala jsem se režii Black Panthera. Myslím, že řeknu je to, že jsme měli odlišné nápady, jak by měl vypadat příběh. Marvel má určitý způsob jak dělat dané věci a jsou fantastičtí a mnoho lidí miluje, co dělají. Jsem ráda, že se mi ozvali. Líbilo se mi setkání s Chadwickem (Chadwick Boseman, představitel hlavní role, pozn. redakce) a scenáristy a všemi zástupci Marvelu. Na konci se vše točilo kolem příběhu a pohledu na věc. A v tom jsme jednoduše neměli stejný názor. Je lepší, že jsem na to přišla teď, než abych se později odvolávala na kreativní rozdíly... Miluji postavu Black Panthera, národ Wakandy a to, jaké by to obrazově mohlo být. Přeji jim hodně štěstí a budu první ve frontě, kdo se na to půjde podívat."

Black Panther má naplánovanou premiéru na 5. července 2018.

Margot Robbie slaví narozeniny

Sympatická herečka Margot Robbie včera oslavila své 25. narozeniny a to přímo na place natáčení Sebevražedného oddílu. Od štábu a kolegů tak dostala dort a to samozřejmě tematický v komiksovém stylu. Tady je fotografie:

Film dorazí do kin 4. srpna 2016.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.