středa 29. července 2015

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti - Spousta nových fotografií i informací

Detaily o chystané hitovce.

Časopis Empire nás tedy zásobuje. Kromě nových fotografií, které najdete na konci článku, přišel s novými informacemi, které se týkají Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti. Například přinesl vyjádření Bena Afflecka k jeho roli:

"Původně jsem si myslel, že jsem příliš starý, že to není to pravé pro mě. Ale pak mi Zack ukázal jeho koncept tohoto staršího, více zlomené a tak trochu poškozeného Batmana. To je něco, co jsme zatím neviděli. Viděli jsme Batmana, který je ochoten překročil hranice, aby ochránil lidi. Tahle touha ochraňovat lidi byla dlouho součástí této postavy a my se zabýváme jeho mentalitou, když čelí něčemu tak potenciálně smrtícímu jako je Superman."

Režisér Zack Snyder dodává:

"Sledujeme ho v době, kdy je mu 45 nebo 46. Je Batmanem dvacet let. Má bohatou historii. Byl tu někdy Robin? Možné to je. Přepokládáme, že Batman dosáhl určitého bodu ve svém životě a kariéře superhrdiny a Superman představuje jakousi filozofickou změnu. Znamená pro Batmana velkou změnu: ´Bojuji se zločinci celý svůj život, zkouším dosáhnout spravedlnosti a teď se setkávám s něčím, co je pro mě neznámé.´ Ve srovnání se Supermanem nehraje zloděj vykrádající banku roli. Má krizi svědomí. ´Jsem opravdu jen bojovník proti zločinu, který hlídá uličky Gothamu?´ Musí se potýkat s mnohým. Ben odvádí skvělou práci."

Je Snyder připraven na to, že jeho film bude srovnáván s prací Nolana?

"Pokud by šlo o Batmanovský film, byla by to mnohem těžší, protože filmy Chrise jsou skvělé. Těmto filmů vděčíme za mnohé. Chris nastavil atmosféru pro DC Universe a odlišil nás výtečným způsobem od Marvelu. Jsme odkazem těchto filmů."

A jak bude film propojen s ostatními projekty od DC?

"Co děláme je, že to budujeme od základu. Je to jeden gigantický příběh. První věc, kterou jsme měli, byl koncept Justice League. Ostatní filmy, určitým způsobem, slouží jako podpora. To je naše Wonder Woman, náš Aquaman. Mají své vlastní kreativní koncepty, které jim slouží jako podpora, ale také poslouží Justice League jako něčemu, kde se tito hrdinové sejdou. Chci, aby měli ostatní režiséři jiných filmů volné ruce a dělali, co chtějí, ale současně je tu jedno propojené universum. Každému jsem nabídl skvělý náhled na náš příběh, na to, co děláme."

Producent filmu Charles Roven k tomu dodává, že je to jako pískoviště. Má to hranice, ve kterých si mohou všichni hrát.

Snyder dál slibuje, že film rozhodně nebude černobílý, svým způsobem může být dokonce Batman vnímán jako záporák, ale hodně záleží na úhlu pohledu. Režisér také potvrdil, že Aquaman sice nebude mít velkou roli, ale jeho existence bude vysvětlena.

Designér Patrick Tatoupoulos přidal svou trošku do mlýna a vyjádřil se ke dvěma ústředním městům:

"Gotham je výrazně jiný než Metropolis. Metropolis je Toronto na steroidech. Gotham je Detroit."

A nakonec slíbené fotografie z natáčení:









4 komentářů:

  1. Ta poslední fotka " The secret identity parade" ...VOW. Přesně takhle si představuju Batmana a Supermana alias Bruce a Clarka. Jako z animovaných filmů. Super, Zack přesně ví co má dělat. Už se těšim.

    OdpovědětVymazat
  2. Gadot je docela divná.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemůžu si pomoct, ale Batman na té fotografii se Snyderem vypadá strašně uměle.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc by se mi líbilo, kdyby JL byla ten jeden, hlavní příběh, klidně roztažený na trilogii a solo filmy by těžili čistě ze svých vlastních nemesis jako originální doplnění příbehů hrdinů JL.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.