pondělí 27. července 2015

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti - Pánové se představují na obálce časopisu Empire

Temný rytíř vs Muž z oceli.

Časopis Empire proslul mimo jiné tím, že často přináší exkluzivní fotografie z různých filmových hitů a také množstvím působivých obálek. Tentokrát si redaktoři vybrali hrdiny očekávané komiksové pecky Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti.

Fotografie se zaměřuje na oba hlavní aktéry, tedy Batmana (Ben Affleck) a Supermana (Henry Cavill) mezi kterými je doslova trhlina.

Obálka je docela pěkná, i když asi ničím vysloveně nevyráží dech. Na druhou stranu, je docela zábavná. Zatímco Superman vypadá, že si vykračuje ladnou chůzi jako laňka, Batman má takzvaný "melounový postoj", který mají někteří fanoušci posilování, kteří vypadají, že mají v podpaždí melouny.

Film dorazí do kin 24. března příštího roku.

9 komentářů:

  1. Tady se mi ale vůbec Batman nelíbí, chodící reklama na steroidy bez krku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem na to koukal, vypadá jako by mu hlava rostla rovnou z ramen :).

      Vymazat
    2. Protože pánové z Empire si hráli s photoshopem.

      Tady je originál https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2316/31/original.jpg

      A tady gif, kde je to patrné
      http://abload.de/img/untitled1j0sl0.gif

      Vymazat
    3. No joo :-D Idioti :-D Ale co to má k sakru být se Supíkovim páskem? Takhle na tom obrázku vypadá hrozně teda, hlavně ten bledě modrý lem. To si půjčil od Howarda z BBT ne? A tváří se tam taky jak nějaký modýlek. Tyhle konkrétní obrázky teda docela průšvih...

      Vymazat
    4. Superman vypadá vedle toho brutálního, nasteroidovanýho batmana jako teplouš (nic proti nim :D )

      Vymazat
  2. myslim ze by tomu velmi pomohli trosku vacsie usi na maske

    OdpovědětVymazat
  3. Je to divný... Oba dva, seladon superman a ten debilní batmanův výraz to podtrhuje. A vůbec nezáleží na tom krku, stupidní je to stejně.. achjo. Ten film bude určitě dobrej, ale bojím se že představitel batmana a to zpracování mi vnutí ten negativismus ve velkým a já budu celou dobu koukat skrz prsty..

    OdpovědětVymazat
  4. Po brilantním Nolanovi a jeho reálném pohledu na svět Batmana, je tohle zase krok jiným směrem. Po vynikajícím zpracování, tady uvidíme Batmana v " počítačové pohádce". Pokud bych si měl vybrat reálnějšího Batmana mezi Batmanem, který se pohybuje mezi létajícím chlapíkem, lasem pravdy a zázračným prstenem, určitě bych dlouho neváhal. O Batmana se zajímám od dětství, díky Nolanovi získali lidé kolem mě na Batmana jiný pohled, najednou už jsem neposlouchal, tebe baví ten dětský hrdina?

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jednak mi prijde ze batman je na ty fotce blíž a superman je dal, coz taky muze delat dojem, mohutnější jo to urcite ale kdyz to vemu logicky tak superman ma na sobe jen látku, ale batman na sobe ma nejakej batsuit, kterej je urcite silnější aby to tlumilo rany, narazy a treba i odrazilo nůž a podobny blbiny co batsuit obvykle děla, navic diky tomu ze ma ten černej plast ma ruce vic rozhozeny jako kdyby mel dva melouny v podpaží, co me na tom obleku ale stve nejvic jsou ty malý netopýří uši měl by je mit poradny a do špičky jako dobrman a ne ustrizeny jako pitbull

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.