úterý 2. června 2015

Velké nesnáze v Malé Číně: Hlavní role v remaku Carpenterovy kultovní podívané se ujme Dwayne Johnson

Rock je v poslední době prostě všude.

Velké nesnáze v Malé Číně (1986) Johna Carpentera jsou sice dnes kultem (a podle nás zaslouženým, je to parádní zábava), ale finančně zrovna neexcelovaly. Při rozpočtu 20 milionů vydělaly jen 11,1 milionů (naštěstí, na VHS si vedly mnohem lépe).

Ale to není pro filmaře očividně žádný problém a stejně tak ani fakt, že právě tento film byl důvodem, proč se Carpenter vrhl na nezávislé projekty (hlavně díky tomu, že novináři titul strhali, i když později změnili názor a nyní jsou hodnocení mnohem lepší).

Bez ohledu na problémy, se kterými se Velké nesnáze v Malé Číně potýkaly, Hollywood věří, že diváci potřebují novou verzi. Ta už se dočkala i obsazení hlavní role Jacka Burtona, kterého si zahraje Dwayne Johnson.

Nebude to mít lehké, Kurt Russell byl v původním filmu skvělý, ale je jasné, že se bude Dwayne snažit, aby neudělal originálu ostudu, protože Velké nesnáze v Malé Číně patří k jeho nejoblíbenějším projektům.

Už je také známo, kdo napíše scénář a to dvojice Zack Stentz a Ashley Miller, kteří se postarali například o X-Men: První třída (2011). To je více než slušná vizitka.

I tak ale nejsme úplně nadšení, že se někdo pouští do remakování zrovna tohoto filmu, protože máme velké pochyby o tom, že to dopadne tak, jak doufáme. Spíše se děsíme toho, že to dopadne tak jak se obáváme.

Ale třeba budeme příjemně překvapení. Zatím ale není jasné, kdy se dozvíme, jaký bude výsledný produkt. Datum premiéry nebylo stanoveno.

Co myslíte, může se z toho vyklubat zábavná podívaná?

2 komentářů:

  1. Dwayne proste jde vsude,kde mu zaplatej.Me osobne prijde jak opicak.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se The Rock neboli Dwayne líbí, je to dobrý herec.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.