čtvrtek 4. června 2015

Trailerová lavina: Nové ukázky z Mission: Impossible - Národ grázlů a rebootu legendární komedie Bláznivá dovolená

Užijte si nové trailery. AKTUALIZOVÁNO: Doplněn trailer k dobrodružnému snímku Everest.

Už brzy se dočkám páté Mission: Impossible a jak dosavadní materiály naznačují, film nehodlá sundat nohu z plynu. Bude to opět pěkně divoká špionážní jízda. To, co už jsme viděli, se nám líbilo a stejně tak nový trailer nás rozhodně nezklamal.

Je v něm vše, co by být mělo. Klasická melodie, spousta tak akorát přepálené a hlavně stylové akce, nezbytná trošku humoru, pár supertechnických hračiček, Tom Cruise bez trika, sličná slečna, která nakopává zadky, tedy vše, co se dá od Mission: Impossible očekávat.

Premiéra je naplánována na 30. července 2015.



Griswoldovi znovu na cestách

Asi pro vás není žádným tajemství, že se dočkáme nové verze Bláznivé dovolené. Ta poslouží jako reboot/pokračování k původnímu filmu z roku 1983 a tak nás trochu zaskočilo, že i když jsme se v první ukázce dočkali několika odkazů na originál, tak humor je o dost jiný, výrazně drsnější a fekálnější.

Stejně tak nový trailer nabízí o poznání ráznější styl vtípků, ale když na to člověk přistoupí, tak se docela zasměje. Mohla by to být docela slušná zábava. Tedy slušná ne ale povedená.

Jak to nakonec dopadne se dozvíme 27. srpna tohoto roku.



AKTUALIZACE: Před chvíli se objevil trailer k filmu Everest. Ten je inspirován skutečnými událostmi a pokud čekáte, že tak dojde na opěvování síly lidského ducha, několika sentimentálním momentům a dočkáme se hlášek o tom, že by měl člověk následovat své sny, tak se nemýlíte. Vypadá to na klasický příběh "Inspired by True Events" se všemi pozitivy i nějakými negativy, která jsou s tím žánrem spojována.

Premiéra je naplánována na 24. září 2015.

5 komentářů:

  1. By mě zajímalo, jestli se Cruise opravdu nechal přivázat na letadlo, které startovalo. Zní to jako blbost, ale u něj člověk nikdy neví:D

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu na tom letadle vlál on :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Ten český název zní teda dost strašně. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jo to se nechal opravdu privazat. Byl jisteny lanama. Chtel prekonat lozeni po mrakodrapu ze 4ky.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.