úterý 30. června 2015

Terminator Genisys: Co říkají recenzenti na nový přírůstek do terminátoří série?

Naplnily se obavy, které se objevily po uvolnění ne úplně povedených trailerů a fotografií?

Nový Terminator Genisys dorazí do kin 9. července 2015 a mnozí se díky ne zrovna zvládnuté marketingové kampani obávají výsledné kvality. A první recenze ukazují, že obavy to nebyly úplně neoprávněné.

"Budoucnost vypadá opravdu nudně." - William Bibbiani (CraveOnline)

"Nějak to prostě funguje. I když jen tak tak." - Mike Ryan (Uproxx)

"Vědecko-fantastické rouhání: Ani explozivní momenty a nekonečné souboje Terminátor vs Terminátor neskryjí všechnu tu nesmyslnost." - Jen Yamato (The Daily Beast)

"Stylem jde o snesitelnou kopii dvou skvělých filmů." - Matt Singer (Screen Crush)

"Jde o poctu klasickým scénám, které mohou být upraveny v rámci nového příběhu, ale stále budou mít dopad. Změnou minulosti roku 1984 vyvstaly nové otázky, o kterých fanoušci debatují už třicet let." - Fred Topel (Nerd Report)

"Reboot je jen stěží něčím víc než vysilující, i když občas zručnou plavbou napříč pečlivě vybudovanou časovou osou. Ovšem vyvolává spíše rozpaky než údiv." - Tim Grierson (Screen International)

"Není tu budoucnost, ani minulost. Doufejme, že tohle je poslední Terminátor!" - Scott Mendelson (Forbes)

"Zasazen do nové časové linie zvládl Terminátor, co dva předchozí nedokázali: pobavit." - Mike Reyes (CinemaBlend.com)

"V Terminátorovi z roku 1984 přišly stroje z budoucnosti, aby vyhladily lidstvo, s Terminátorem Genisys přišla celá série z minulosti, aby spláchla letní návštěvnost kin." - James Rocchi (TheWrap)

"Návrat Schwarzeneggera do jeho ikonické role je největším lákadlem pátého přírůstku do terminátoří série. On není problémem, na rozdíl od děsivě spletité příběhové linii o cestování v čase, která není poctou pro to nejlepší ze série." - Peta Hammond (Deadline Hollywood Daily)

"Film se jen tak potácí kolem, často jednotvárně, nemá to žádný smysl, který by pečlivě budoval, strukturoval a tvaroval scénář. A obrazově jsme stejné nebo podobné výjevy viděli už mnohokrát předtím..." - Todd McCarthy (Hollywood Reporter)

Moc nadějně to tedy nevypadá. Zamíříte do kina i tak?

2 komentářů:

  1. Názor si chci udělat sám. Tak že do kina jdu, a když už nic, tak aspoň Arnie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Presne, taky nechapu jak nekdo muze dat na recenzenty a kritiky. Ja to chci videt i kdyby to zhatil kdokoliv ;-) Pak si mozna nafackuju ale chci to videt.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.