neděle 31. května 2015

Spider-Man: Proběhly kamerové zkoušky na nového Petera Parkera. Kdo se jich nakonec zúčastnil?

Kteří herci mají skutečnou šanci ztvárnit Spideyho?

Natáčení Captain America: Občanská válka je v plném proudu, takže je nezbytné rychle najít nového představitele Spider-Mana. O toho se sice dosud staralo Sony, ale jak už víte, před nějakou dobou se s ním Marvel dohodl na tom, že Spideyho uvidíme v jeho filmech (poprvé právě v Občanské válce 5. května 2016) a Marvel za "odměnu" vypomůže Sony se sólovkami Pavoučího muže a to bez nároku na podíl na zisku.

O několika kandidátech na nového Spider-Mana už jsme slyšeli. Naposledy se mluvilo těchto pánech: Asa Butterfield, Liam James, Nat Wolff, Timothée Chalamet a Tom Holland.

Ovšem, kamerových zkoušek, které proběhly před pár hodinami v Atlantě, se nakonec zúčastnili jen dva ze zmíněných mladíku a to Asa a Tom. K nim se přidala čtveřice dalších herců, kteří mají také šanci navléknout kostým Spider-Mana.

Byli to Matthew Lintz (Banshee), Charlie Plummer (Impérium - Mafie v Atlantic City), Judah Lewis (Bod zlomu) a Charlie Rowe (Piráti na vlnách) (zdá se to jen nám nebo Charlie Rowe trochu připomíná Andrew Garfielda?).

Zleva doprava Matthew Lintz, Judah Lewis, Charlie Plummer a Charlie Rowe



Pánové mají štěstí, že se dostali do finálního výběru, původně se o roli ucházelo nějakých 1 500 kluků. A slovo "kluci" je opravdu na místě, protože když se podíváte na nějaké z adeptů, tak se zdá, že se s Peterem Parkerem podíváme na první stupeň základní školy.

Oznámení o finálním rozhodnutí, kdo si nakonec Spideyho zahraje, se očekává na počátku příštího týdne.

Kdo by se vám v roli líbil?

5 komentářů:

  1. Z těch děcek? Absolutně nikdo!!

    OdpovědětVymazat
  2. Charlie Rowe a Andrew Garfield uz hrali rovnaku postavu vo filme Never let me go.

    http://www.csfd.cz/film/255017-neopoustej-me/

    A uz mal 19 rokov.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám nic proti mladšímu Spidermanovi, ale tohle už je trochu přehnané. Některým je podle fotky tak 10, ne? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vy tady zase děláte, jako by jste nevěděli, že musí vzít někoho 18+, aby mohl podle zákonů natáčet plný počet hodin denně.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.