čtvrtek 7. května 2015

Sense8: Seriálová štace sourozenců Wachowských se představuje v prvním slibném traileru


Čeká nás seriálový Matrix?


Jedna věc je jistá, sourozenci Wachovští od dob Matrixu natočili i řadu dalších zajímavých projektů. Ale protože právě Matrix byl naprosto unikátní a jedinečný projekt, řada fanoušků byla z ostatních filmů zklamaná. To však nemění nic na tom, že na co sourozenci Wachowští sáhnou, z toho sálá originalita a jedinečnost. A teď se svůj um pokusí přenést i na seriálové odvětví.

A jaká jiná platforma (snad jedině kromě HBO) se pro originální filmařské duo hodí nejlépe než černý kůň na seriálovém poli posledních let - streamovací služba Netflix? Přesně tam totiž seriál Sense8 našel svůj domov.

Příběh Sense8 nás zavede do osudů osmi rozdílných a výjimečných lidí, kteří jsou nějakým záhadným způsobem mezi sebou vzájemně propojeni. Každý z nich má přístup do myšlenek ostatních a dokonce může přejímat i jejich schopnosti a vlastnosti.

Premisa zní zajímavě a nyní máme i představu o tom, jak to bude vypadat. Netflix totiž uvolnil první trailer. A ten vypadá hodně dobře. Minimálně dokáže vzbudit diváckou pozornost a zájem o projekt, což samozřejmě v první řadě úkolem traileru je.




Celá první řada bude vypuštěna 5. června.

Zaujala vás seriálová prvotina sourozenců Wachowských? Dáte Sense8 šanci? 

1 komentářů:

  1. Zaujimave? a co konkretne? Speed Racer, Atlas mrakov, Jupiter? jedna vacsia blbost ako druha...od kedy jeden Wachowski nevie ci je muz alebo zena druhy zas nevie co zo sebou to ide s nimi dole z kopca obavam sa ze projekt Matrix bola ich vrcholna zalezitost a uz to neprekonaju nicim len sa vezu na vlne slavy a hen ten dalsi blud bude tak na jednu seriu...mna osobne to vobec nezaujalo aj ked netfix uz mal zopar fakt zaujimavych porjektov z tohto necitit nic dobre....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.