sobota 2. května 2015

Kráska týdne: Alexandra Daddario - Scream Queen i polobohyně

Herečka s očima, ve kterých se člověk lehce ztratí.


Alexandra se narodila 16. března 1986 v New Yorku. Její rodina není zrovna umělecky založená, otec Richard je prokurátor a bývalý šéf policejní protiteroristické jednotky, maminka Christina se živí jako právnička. Dědeček je pak úspěšný politik.

Pokud jde o kořeny, tak ty má Alexandra v Anglii, Irsku, Itálii nebo Maďarsku. Slečna má dva sourozence, bratr Matthew je také herec.

Alexandra se pro uměleckou kariéru rozhodla už v jedenácti letech. Proto se také vrhla na studium herectví.

Její první profesionální práce přišla v šestnácti letech v mýdlové opeře All My Children. Další televizní role, ale byly o dost zajímavější. Objevila se v seriálech jako Rodina Sopránů, Patty Hewes - nebezpečná advokátka, Ve službách FBI nebo Sestřička Jackie.

Filmovým divákům se zapsala do povědomí v roce 2010 a to díky fantasy Percy Jackson: Zloděj blesku. Následovaly další projekty jako Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) nebo pokračování Percyho Jacksona s podtitulem Moře nestvůr.

Nedávno pak byla k vidění ve skvělém seriálu HBO Temný případ. Do kin se vrátí tento rok a to v katastrofickém filmu San Andreas, kde ztvární dceru postavy, kterou hraje Dwayne Johnson. To je trošku úsměvné, protože herci je 42 let a Alexandře 29. Ale vypadá výrazně mladší.

Pokud byste chtěli Alexandru potkat, tak musíte vyrazit do Los Angeles, kde aktuálně žije.








10 komentářů:

  1. Gorillo, nenajde se mezi vámi jediná redaktorka (či redaktor-gay)? Já jen, že třeba Fešák týdne by mě jako čtenářku potěšil asi víc... :D
    Ale chápu, že sem asi chodí více pánů než něžného pohlaví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Fešák týdne by nebyl na škodu :D

      Vymazat
    2. Bohužel kategorie Věšák týdne nemůže být zavedena, protože hlavní předpoklad erekce je základ pornografie blokující prohlížení našeho webu i neplnoletým.

      Vymazat
    3. Nevím, kde máte "Věšák týdne", já psla Fešák a rozhodně mi nejde o žádný péčko, spíš nějákýho pěknýho herce - měla bych i pár tipů... Hugh Jackman, Will Smith... No našlo by se jich víc... Taková rubrika by určitě potěšila dívčí část návštěv. :-P

      Vymazat
  2. A to já jsem zase za krasavice ráda :D. Sice se ne vždycky redaktoři trefí do mého vkusu, ale znáte to.. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil všem a někdo radši vdolky a jiný zase holky :D. Takže krasavce prosím ne, stačí že na mě vyskakujou všude jinde :D. A není to pěkný pohled :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Je hezká to by jste chtěly blondýny co

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.